Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Doktorka Quinnová má stále šmrnc: Sviežosťou ohuruje aj po 60-tke!

Jane Seymour aj po prekročení 60-tky pôsobí mlado a doslova žiari. Zobraziť galériu (4)
Jane Seymour aj po prekročení 60-tky pôsobí mlado a doslova žiari. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Jar zavítala aj do šatníka celebrít! Hoci väčšina šesťdesiatničiek volí skôr neutrálnu garderóbu, pre Hollywood toto pravidlo neplatí. Dôkazom môže byť výber elegantných kúskov samotnou Jane Seymour (61). Tá si farebnosť pri svojom mladistvom imidži rozhodne smie dovoliť.

Žiari ako nikdy! Odkedy si Jane Seymour získala srdcia televíznych divákov v úlohe Doktorky Quinnovej, ubehli už takmer dve desaťročia. Pribúdajúce roky sa však na jej zovňajšku príliš nepodpisujú. Kedykoľvek sa herečka objaví v spoločnosti, nechýba jej úsmev na tvári a množstvo elánu. Zrejme aj vďaka tomu sa na staré kolená môže pýšiť obdivuhodnou vizážou.

Vo výbornej nálade fotografi zastihli Jane aj tento týždeň pri východe z istého newyorského hotela. Obľúbená seriálová hviezda už z diaľky pôsobila uvoľnene a mimoriadne štýlovo. Jej celkovú úpravu osviežili nebesky modré šaty s dĺžkou tesne nad kolená a dlhý plášť so zlatým odleskom.

Napriek tomu, že brunetka sa nielen medzi smotánkou správa priateľsky, prílišnú kolegialitu zrejme neuznáva. Minulý rok totiž poriadne zavarila bývalému kalifornskému guvernérovi Arnoldovi Schwarzeneggerovi. V médiách bes servítky uviedla, že jeho rozchod s manželkou ju nešokoval, pretože ratolestí splodených mimo domácej spálne je určite viac: „Nebola som vôbec prekvapená, keď oznámili rozchod. Počula som, že Arnold má ešte ďalšie dve utajované deti. Stretla som niekoho, kto ho veľmi dobre pozná.“ Ktovie, či sa jej práve po tomto vyjadrení kamarátky pretriasané v bulvári zdôverujú aj naďalej...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu