Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kostnatá Angelina sa rozvášnila verejne: Cmúľala Brada ako tínedžerka!

Angelina Jolie sa od Brada Pitta nevedela odtrhnúť. Zobraziť galériu (9)
Angelina Jolie sa od Brada Pitta nevedela odtrhnúť. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Stále to medzi nimi iskrí! Hoci Angelina Jolie (36) a Brad Pitt (48) tvoria pár už siedmy rok, romantika a oheň vášne im očividne nechýba. Ruka v ruke sa medzi smotánkou objavili aj uplynulý víkend. Inokedy zdržanlivá herečka bola na svojom partnerovi doslova nalepená. Aj perami!

Takú oddanú sme ju ešte nevideli! Aj keď má Angelina Jolie po svojom boku jedného z najatraktívnejších mužov planéty, na červenom koberci svoje city k nemu prejavovať nezvykne. Na nedeľňajšom odovzdávaní cien Screen Actors Guild Awards však urobila výnimku. Pred paparazzmi svojho milenca vybozkávala ako zaľúbená tínedžerka.

Tuhé objatia, prepletené prsty, šťavnaté bozky, ale aj letmé dotyky – to všetko v závere minulého týždňa naznačovalo, že hollywoodska dvojica prežíva mimoriadne šťastné obdobie. Predovšetkým zo strany matky šiestich detí išlo o zriedkavý prejav emócií priamo pred zástupcami médií a známych zo sveta kinematografie. Jej úsmev na tvári a ruka položená na Bradovom stehne  počas samotnej slávnosti naznačovala, že Angelina žiari spokojnosťou.

Angelina Jolie a Brad
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: isifa)

Brunetka v čiernej róbe s odhaleným chrbtom však neprekvapila len svojou prítulnosťou, ale aj útlou postavou. Šaty totiž odhalili nielen početné tetovania, no zároveň vytŕčajúce kosti. Bradovi však vychudnutá figúra jeho polovičky očividne neprekáža. Ako sa nedávno nechal počuť, kvôli naliehaniu ratolestí plánuje Angeline navliecť prsteň a spečatiť tak ich zväzok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu