Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Willisova dcéra bez zábran: Na motorke ukázala holý zadok!

Len dvadsaťročná Scout Willis si bez hanby zapózovala s holým zadkom. Zobraziť galériu (9)
Len dvadsaťročná Scout Willis si bez hanby zapózovala s holým zadkom. (Zdroj: StyleLikeU)

LOS ANGELES – Tomu sa povie divoká jazda! Hoci prostredná dcéra Brucea Willisa a Demi Moore k oslnivým kráskam nikdy nepatrila, chuť odviazať sa pred objektívom jej zjavne nechýba. Scout Willis kvôli istej reklamnej kampani roztiahla nohy a sadla na motorku. S celkom nahým pozadím!

Čo na to povedia slávni rodičia? Zdá sa, že len 20-ročná ratolesť niekdajšieho prominentného páru je na najlepšej ceste stať sa škandalóznou čiernou ovcou rodiny. A to nielen vďaka tomu, že jej zovňajšok médiá najčastejšie prirovnávajú ku kontroverznej speváčke Lady Gaga. Scout Willis sa totiž v šoubiznise pretĺka spôsobom sebe vlastným. Za veľkou mlákou ešte ani neprekročila prah dospelosti, no už má za sebou pikantné snímky. Bez ostychu obnažila obe polky!

O túto kovbojku by sa na divokom Západe išli potrhať! A to ani nie tak kvôli jej vonkajšej „kráse“, ale celkovému imidžu. Dlhé kožené chrániče nôh, pod ktoré sa zvyčajne obliekajú džínsy alebo iné nohavice, si totiž blondínka nahodila naostro. Zozadu tak pustila objektív medzi svoje najintímnejšie partie. Zámerom predsa bolo, aby predĺžená biela košeľa toho veľa nezakryla!

Provokatívny záber je súčasťou série nafotenej pre reklamnú kampaň módnej značky StyleLikeU, ktorej ústrednou tvárou sa Scout stala už pred niekoľkými mesiacmi. Zdá sa teda, že čo sa týka kariéry, v šľapajách rodičov kráčať nebude. Zatiaľ sa jej totiž, podobne ako staršej sestre Rumer, dostávajú len ponuky príležitostnej modelky. A úprimne povedané, čudovať sa tomu ani veľmi nemožno. Do vienka toho po matke a hollywoodskej ikone v jednom príliš veľa nezdedila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu