Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šok pre Demi Moore a Brucea Willisa: Zatkli ich dcéru!

Scout Willis Zobraziť galériu (7)
Scout Willis

LOS ANGELES - Prostredná spoločná dcéra exmanželov Demi Moore a Brucea Willisa sa dostala do problémov so zákonom. Dôvodom bolo pitie piva, pri ktorom Scout Willis pristihla polícia.

Dvadsaťročná študentka prestížnej Brownovej univerzity totiž ešte nedovŕšila vek 21 rokov, od ktorého je v USA dovolené požívať alkohol. Navyše, policajtovi sa preukázala falošným preukazom totožnosti na meno Katherine Kelly. Po ďalších otázkach muža zákona sa priznala.

"Moje meno je Scout Willis," povedala údajne policajtovi a podala mu svoj pravý preukaz. "Ten prvý preukaz nebol môj. Dala mi ho kamarátka. Netuším, kto je Katherine Kelly," dodala. Dcéru prominentov prepustili s tým, že sa musí 31. júla dostaviť pred súd.

Scout Willis má tri sestry - dve vlastné a jednu nevlastnú. Demi Moore a Bruce Willis sú okrem nej rodičmi 23-ročnej Rumer a 18-ročnej Tallulah Belle. Jej otec sa po rozvode s matkou oženil s modelkou Emmou Heming, s ktorou má dvojmesačnú Mabel Ray. Demi Moore sa v roku 2005 vydala za mladšieho herca Ashtona Kutchera, s ktorým sa v súčasnosti rozvádza. Informácie pochádzajú z webovej stránky magazínu People.

TIp: Pozite si filmy s Bruceom Willisom. Vyhľadajte ho na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu