Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Dcéra Brucea Willisa poriadne schudla: Koho chce s novým telom ohúriť?

Rumer Willis pôsobila minulý rok v júli oveľa ženskejšie než v súčasnosti. Zobraziť galériu (8)
Rumer Willis pôsobila minulý rok v júli oveľa ženskejšie než v súčasnosti. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Je viditeľne štíhlejšia! Hoci Rumer Willis (23) nikdy nepatrila k vyhladovaným dievčatám, momentálne sa im začína podobať. Popri psychických problémoch svojej matky Demi Moore (49) totiž zhodila nemálo kilogramov. Skutočný dôvod jej chudnutia je však zrejme ukrytý aj niekde inde.

Rozhodla sa oprášiť kariéru? Rumer Willis ako najstaršia dcéra bola svojej matke počas uplynulých týždňov ozajstnou oporou. Práve ona ju ratovala po kolapse, vďaka ktorému Demi Moore skončila na liečení. Niet sa preto čo čudovať, že v obavách o matkino zdravie sama viditeľne schudla. Zdá sa však, že štíhlejšie krivky jej padli naozaj vhod. Ryšavka si zrejme už čoskoro opäť pričuchne k modelingu.

Podľa denníka Daily Telegraph so sídlom v Sydney je Rumer na najlepšej ceste stať sa tvárou nadchádzajúcej kolekcie austrálskeho dizajnéra Charlieho Browna. Jeho hovorkyňa tieto fámy v médiách síce nepotvrdila, ale ani nevyvrátila. „Ešte je zavčasu hovoriť o kampani pre budúcu sezónu. Aj Charlie rád narobí rozruch,“ nechala sa počuť v oficiálnom vyhlásení. Ratolesť Brucea Willisa sa však nepochybne snaží dostať do formy a na červenom koberci vystavuje svoje krivky v provokatívnejších róbach.

O poznanie chudšie nohy Rumer nedávno predvádzala pri nákupoch so svojou kamarátkou. Zatiaľ čo minulý rok na nej šortky praskali vo švíkoch a pôsobila oveľa ženskejšie, dnes jej nohy začínajú pripomínať bledé špáradlá. Uvidíme, či jej odľahčená figúra nakoniec prinesie želané ovocie. Pre svoju netypickú tvár s otcovými črtami sa jej totiž v modelingu príliš nedarilo.

Tip: Pozrite si film s Bruceom Willisom. Názvy filmov a časy vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu