Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Tori Spelling a jej letná idylka: Ako tehuľka v plavkách nemá konkurenciu!

Tehotná Tori Spelling v monokinách zažiarila po boku manžela a najmladšej dcérky. Zobraziť galériu (8)
Tehotná Tori Spelling v monokinách zažiarila po boku manžela a najmladšej dcérky. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Jej šťastiu nestojí nič v ceste! Hoci sa Tori Spelling (39) už prehupla do pokročilejšieho štádia svojho štvrtého tehotenstva, úsmev z tváre jej neschádza. Spokojnosť v kruhu najbližších sa totiž odráža aj na jej zovňajšku. S rastúcim bruškom je čoraz viac sexi.

Krátko pred štyridsiatkou takmer štvornásobná mamička! Aj keď si Tori Spelling zvolila v živote cestu rodičovských povinností na plný úväzok, túto úlohu zvláda s ľahkosťou. Dôkazom môžu byť čerstvé fotografie, na ktorých sa ani v šiestom mesiaci tehotenstva neváha pretŕčať v odvážnom modeli plaviek. Zrejme si totiž dobre uvedomuje, že každým dňom rastie do krásy.

Háčkované čierne monokiny a oranžový náhrdelník – len tieto dva kúsky dominovali na herečkinom tele počas nedávnej záhradnej párty. Tú si Tori vychutnávala po boku zákonnej polovičky Deana McDermotta a najmladšej ratolesti Hattie. V horúci slnečný deň tak ani nemohla pôsobiť lepšie. V minimalistickom outfite totiž žiarila ako tá najzvodnejšia a najspokojnejšia tehuľka.

Nie je nijakým tajomstvom, že blondínka otehotnela len mesiac po tom, čo porodila najmladšiu dcérku. Jej manžel radosť síce neskrýva, no ako tvrdí, radu lekárov neignoroval sám. „Je to také smiešne, že každý obviňuje muža. Ale na tango treba dvoch a ona sa príliš nebránila. Ja mám väčšie plecia, vezmem to na seba,“ nechal sa počuť v rozhovore pre šoubiznisový portál Celebuzz. Je však viac než isté, že ďalšiemu rozšíreniu potomstva sa skutočne veľmi teší.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu