Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Lady Gaga má vlastný obchod: Je uletený ako ona!

Lady Gaga na slávnostnom otvorení obchodu. Zobraziť galériu (13)
Lady Gaga na slávnostnom otvorení obchodu.

NEW YORK - Sochu Lady Gaga usadenú na tisíckach čiernych plastových dosiek uprostred divných zrkadiel nájdu zákazníci v jej novej predajni v New Yorku. Obchod plný žiarivých farieb, divokých tvarov a kriviek vymyslela a v pondelok do prevádzky slávnostne uviedla sama speváčka.

Dielňa Lady Gaga, ako znie jej názov, sa nachádza v jednom z luxusných obchodných domov newyorského reťazca Barneys New York, napísala dnes agentúra AP.

Na ploche 511 metrov štvorcových zákazníci nájdu škálu tovaru od detských kožených motorkárskych búnd po ozdoby s motívmi Lady Gaga, v oddelení sladkostí zasa oblátky v tvare príšer. Nechýbajú tiež laky na nechty s efektom hologramu alebo plyšové monštrá riadiace vlak. Pod obrovskou skulptúrou pavúka je za 4000 dolárov možné kúpiť jeden z posledných módnych trendov- topánky bez podpätku, alebo za 50 dolárov slnečné okuliare v tvare srdca.

Nový obchod Lady Gaga
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: SITA)

"Chcela som, aby to bola široká paleta," povedala Gaga. Na podobe Dielne speváčka spolupracovala so stylistom Nicolom Formichettim, ktorý je podpísaný pod niektorými kostýmami výstrednej speváčky. Gaga ale do projektu zapojila aj svoju matku.

"Je v tom niečo z filmu Charlie a továreň na čokoládu," spomenula Gaga príbeh o čudnom továrnikovi Willym Wonkom britského autora Roalda Dahla, ktorý v roku 2005 sfilmoval režisér Tim Burton.

Nový obchod Lady Gaga
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: SITA)

"Chceli sme, aby to celé bolo zábavné, plné nápadov a zároveň so zmyslom pre umenie a módu," vyhlásila.

Dielňa Lady Gaga bude otvorená do 2. januára. Z každého zakúpeného výrobku má ísť štvrtina zisku v prospech speváčkinej nadácie proti šikanovaniu medzi mladými ľuďmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu