Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Salma Hayek na premiére: Zatienila ju 4-ročná dcéra!

Salma Hayek prevetrala na premiére roztopašnú dcéru Valentinu. Zobraziť galériu (9)
Salma Hayek prevetrala na premiére roztopašnú dcéru Valentinu. (Zdroj: isifa)

PARÍŽ – Rastie z nej poriadne šidlo! Hoci dcéra hollywoodskej krásky Salmy Hayek (45) ešte ani nezasadla do školských lavíc, pred paparazzmi je ako doma. Valentina Paloma Pinault už v útlom veku presne vie, čo na nich platí. S chutnou tváričkou takmer zatienila vlastnú mamu!

Krásna a očarujúca! V takom štýle mexická herečka zavítala cez víkend do európskej metropoly. V meste lásky na Seine však tentoraz prevetrala aj svoju štvorročnú ratolesť, ktorá priťahovala objektívy ako magnet. Valentina si totiž premiéru animovanej snímky Kocúr čižmách užívala na maximum. Strúhala jednu pózu za druhou a mamine dala poriadne zabrať!

Zladené do tmavomodrej! Aj keď vonku sa ortuť teplomera pohybuje už okolo nuly, Salma sa vyparádila tak, ako sa na áčkovú celebritu patrí. Bujné poprsie schovala do korzetových šiat so širokými ramienkami a na nohy zvolila jednoduché čierne lodičky. Dcérku však už radšej zababušila do kabátika. Možno aj vďaka tomu mala Valentina energie za troch. Keď práve s nalakovanými nechtíkmi nerobila grimasy, pobehovala sem a tam. Občas dokonca mamu aj poriadne potiahla za sukňu!

Salma Hayek prevetrala na
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: isifa)

Dievčatko sa síce v Paríži tešilo mimoriadnej pozornosti, rozhovory však už rozdávala samotná Salma. Tá svoj hlas nezvykne prepožičiavať často, preto príležitosť nahovoriť postavu z rozprávky považovala za veľkú výzvu: „Jednoducho som sa nechala unášať prúdom. Nechala som skvelého režiséra a Antonia Banderasa, aby ma touto skúsenosťou previedli. Bolo to pre mňa celkom nové.“ Ako sa však zdá, takáto spolupráca padla na úrodnú pôdu. Pozrite si trailer v originálnom znení ako dôkaz!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu