Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Madonna v roku 1979: Táto sivá myš predala vnady za sto dolárov!

Madonna na čiernobielych záberoch z roku 1979. Zobraziť galériu (14)
Madonna na čiernobielych záberoch z roku 1979.

LOS ANGELES – Aj ona začínala úplne od nuly! Hoci Madonna (53) dnes patrí medzi najväčšie ikony šoubiznisu, pred viac než tridsiatimi rokmi o takejto popularite iba snívala. Na záberoch z toho obdobia totiž pôsobí ako „tuctovka od vedľa“. Odvaha jej však nechýbala – svoje prednosti by pokojne ukázala takmer zadarmo!

Ani jej začiatky kariéry neboli jednoduché! Aj keď sa Madonna v súčasnosti môže pýšiť statusom kráľovnej popmusic, jej cesta za úspechom nebola hladká. Dôkazom je trojstranový list, ktorý speváčka v roku 1979 ručne napísala režisérovi menom Stephen Lewicki. Takýmto svojským spôsobom sa súčasná pophviezda uchádzala o ženskú postavu v snímke A Certain Sacrifice. A neváhala ísť pritom poriadne pod cenu!

Madonna v spomínanom liste pomerne podrobne opisuje nielen svoj umelecký vývoj, ale aj životné ambície. „Milý Stephen, narodila som sa a vyrastala v Detroite, Michigane. Už v období piatej triedy som vedela, že chcem byť buď mníškou, alebo filmovou hviezdou. 9 mesiacov v ženskom kláštore má z prvého nápadu vyliečilo,“ píše v otvorenej spovedi. Tá nakoniec zabrala a speváčka rolu získala. Na výške honoráru jej pritom očividne veľmi nezáležalo. Madonna sa ukázala hore bez za obyčajných sto dolárov!

O tom, ako zúfalo sa 53-ročná hviezda kedysi snažila presadiť, svedčí pikantné fotenie z toho istého roku. Madonna si totiž pred objektívom fotografa Martina Schreibera zapózovala nielen ako cudné dievča v pyžame, ale aj úplne nahá. Dnes by s takou vizážou medzi sexbomby síce zrejme nepatrila, štyri zábery z dráždivej série si však v roku 1985 našli miesto v magazíne Playboy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu