Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Osí pás a ramená ako Rambo: Madonna, nie je to už príliš?!

Madonna má svalnaté ramená, zvyškom tela však pripomína špáradlo. Zobraziť galériu (9)
Madonna má svalnaté ramená, zvyškom tela však pripomína špáradlo. (Zdroj: isifa)

INDIANAPOLIS – Opäť v neuveriteľnej forme! Nie je nijakým tajomstvom, že Madonna (53) je okrem hudby a tanca posadnutá aj tvrdou drinou v posilňovni. Ako sa však zdá, odhadnúť tú správnu mieru jej v zrelom veku robí nemalé ťažkosti. Ramená má síce svalnaté, no driek celkom vychudnutý.

Pripravuje sa naozaj poctivo! Kráľovná popu pred svojím najbližším vystúpením očividne nič neponecháva na náhodu. Už túto nedeľu sa totiž predvedie počas prestávky medzi polčasmi záverečného zápasu futbalovej ligy za veľkou mlákou. Počas Super Bowlu tak bude na očiach miliónov televíznych divákov zvedavých na vyvrcholenie sezóny amerického futbalu. Skvelú šou preto organizátori sľubujú nielen zo strany športovcov, ale aj v rámci speváčkinej réžie.

Dôkazom toho, že fanúšikovia futbalu tento víkend čas strávený pri obrazovkách neoľutujú, by mali byť čerstvé zábery z tlačovej konferencie k spomínanému podujatiu. Na tej Madonna prezradila, že z jej úst zaznejú tri staršie skladby a jedna zbrusu nová, ktorá nesie názov Give Me All Your Luvin. Speváčka sa pritom pred zástupcami médií snažila ukázať v čo najlepšom svetle. Bohužiaľ, tentoraz nepretŕčala len oceľové svaly, ale aj vyziabnutú figúru. Gramy tuku navyše by ste na jej tele hľadali márne.

Napriek tomu, že hudobná ikona pôsobí až príliš útlym dojmom, vražedné tempo spred niekoľkých rokov vraj už zvoľnila. Na otázku, či je cvičením posadnutá, redaktorovi Andersonovi Coopervi nedávno odvetila: „Mánia? Klebetí sa o tom. Necvičím toľko ako kedysi. Pravdupovediac sa to skresalo na hodinu a pol päť dní do týždňa. Mám predsa štyri deti a päť zamestnaní.“ Či ju takýto životný štýl ale príliš nevyčerpáva, je naozaj otázne.

Tip: Pozrite si nielen Madonnu ale aj ďalšie herečky vo filmoch. Čo dnes dávajú v telke sa dozvieš na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu