Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mediálny šok! Tehotná princezná Catherine: Nádor v hlave

Podľa zahraničného plátku vojvodkyňa z Cambridge trpí vážnym ochorením mozgu. Zobraziť galériu (8)
Podľa zahraničného plátku vojvodkyňa z Cambridge trpí vážnym ochorením mozgu. (Zdroj: Globe)

LOS ANGELES – Tvrdá rana pre dediča trónu! Podľa informácií, ktoré priniesol americký magazín Globe, čakajú kráľovský mladomanželský párik krušné chvíle. Radosť z počatia vytúženého potomka totiž vystriedal hlboký smútok. Kate Middleton (29) má vraj rakovinu!

Mediálna kačica alebo skutočný dôvod na obavy? Ak by sa tvrdenia bulvárneho plátku Globe zakladali na pravde, s vojvodkyňou z Cambridge by sa osud naozaj nepekne zahral. Titulná strana spomínaného printového média totiž hovorí jasnou rečou. Fámy o tom, že Princ William a jeho očarujúca polovička konečne splodili prvého potomka, vraj neklamú. Pre Kate sa však prípadné ranné nevoľnosti zrejme stanú nočnou morou. Údajne má totiž nádor na mozgu!

Magazín Globe sa opiera najmä o niekoľkocentimetrovú jazvu, ktorú fotoaparáty nedávno zachytili nad ľavým uchom princeznej Catherine. A hoci kráľovský palác túto stopu na koži vysvetlil operáciou z detstva, skutočnosť je vraj úplne inde. Kate s najväčšou pravdepodobnosťou trpí rakovinou.

Či sa uvedené tvrdenia zakladajú na pravde, so stopercentnou istotou ukáže až čas. Ak by však išlo o vykonštruované výmysly, magazín Globe by sa zahrával s poriadne nebezpečným ohňom. Vojvodkyňa síce pochádza z Británie, no vplyv rodiny, do ktorej sa vydala, však siaha až za veľkú mláku. Prípadná dohra na súde by tak celú redakciu mohla uvrhnúť nielen do zlého svetla, ale aj existenčných problémov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu