Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

William a Kate cúvli: Vytúžený potomok tak skoro nebude!

Princ William s manželkou Catherine Zobraziť galériu (15)
Princ William s manželkou Catherine (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Rodičovstvo zatiaľ odkladajú! Hoci britský kráľovský pár cítil po sobáši značný tlak, so splodením dieťaťa nateraz nepočítajú. Princ William (29) a jeho manželka Catherine (30) tak aj v tomto smere na tradície kašlú. Povinností vraj majú viac než dosť. Prečo u nich potomok zrazu nie je prioritou?

Fámy o tom, že vojvodkyňa z Cambridge je neplodná, tehotná a dokonca potratila – týmito variáciami bulvárne plátky kŕmili svojich čitateľov od kráľovskej svadby. Je totiž zvykom, že v britskom urodzenom rode prvý potomok prichádza do roka po tom, čo si dvojica oficiálne povie svoje „áno“. William a Kate však aj v tomto prípade urobia veľkú výnimku.

Aj keď sa v médiách dlho špekulovalo o tom, že dieťa, ktoré porodí princezná Catherine, bude „jubilejné“, nakoniec je všetko úplne inak. Celá rodina sa totiž poctivo pripravuje na blížiace sa 60. výročie vládnutia kráľovnej Alžbety II. Sviatok, ktorý v Británii nazývajú aj Diamantové jubileum, si tak vyžaduje pozornosť oboch mladých manželov. A hneď potom sa obaja plánujú sústrediť na Olympijské hry v Londýne.

„Realisticky na dieťa momentálne nie je čas. Sami povedali, že sa nikam neponáhľajú. Momentálne ďalší dedič trónu nie je nevyhnutný – už máme dvoch,“ prezradil dôverný zdroj z kráľovského dvora. Ten na vysvetlenie tiež dodal, že William s polovičkou si do rodičovstva hovoriť rozhodne nenechá: „William a Kate si chcú všetko načasovať podľa samých seba.“ Ako sa teda zdá, britské ostrovy sa z kráľovského bábätka budú tešiť najskôr až v roku 2013.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu