Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Noblesa z červeného koberca: Princezná Catherine zažiarila v čipke!

Princezná Catherine na premiére snímky režiséra Stevena Spielberga. Zobraziť galériu (7)
Princezná Catherine na premiére snímky režiséra Stevena Spielberga. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Premiéra vo veľkom štýle! Keď do kín uvádza snímku renomovaný režisér Steven Spielberg, o zaujímavé efekty nikdy nie je núdza. Inak tomu nebolo ani včera v britskej metropole. Na červenom koberci nechýbalo ušľachtilé zviera ani kráľovskí hostia. Slávnostný večer ozdobila samotná princezná Catherine (30)!

Bolo sa na čo pozerať! Aj keď počasie včerajšej premiérovej noci príliš neprialo, paparazzi a pozvané celebrity si prišli na svoje. Steven Spielberg totiž na Britské ostrovy zavítal s vojnovým filmom War Horse, pričom už opäť zanechal dojem výnimočnosti. Ten sa mu podarilo docieliť živým koňom menom Joey, ktorých stvárnil jednu z hlavných postáv. Na námestie Leicester Square však dorazil aj Princ William. A ten si pod pazuchou viedol svoju oslnivú polovičku.

Minimum šperkov, rozpustená hriva a jednoduchá dlhá róba z čiernej čipky – s takým stylingom si spoločenský večer užívala Kate Middleton. Ako miláčik britského národa pri príchode dostala od malého dievčaťa kyticu kvetov. Pred kvapkami dažďa ju pritom po celý čas chránil manžel, ktorý v sebe nezaprel džentlmena. Nad hlavou jej držal veľký dáždnik.

To, že urodzený párik pri verejnom vystupovaní neprejavuje škrobenosť, ocenil aj samotný režisér. „Je to veľká pocta, pretože predstavujú celkom novú éru britského kráľovského rodu. Celý svet je z toho nadšený,“ povedal na margo prítomnosti Williama a Kate. Akcia však mala aj charitatívny podtón. Isté percento zo zisku spomínaného filmu poputuje na konto Nadácie Princa Williama a Princa Harryho. Z kina preto s najväčšou pravdepodobnosťou všetci odchádzali úplne spokojní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu