Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Spoznávate toto 3-ročné dievčatko? Vyrástla z neho oslnivá vojvodkyňa!

Kate Middleton ako dieťa Zobraziť galériu (9)
Kate Middleton ako dieťa (Zdroj: The Middleton Family 2011)

LONDÝN – Očarujúca už od útleho detstva! Dva copíky, iskra v očiach a šibalský úsmev na prvý prehľad prezrádzajú črty šťastného a zdravého dieťaťa. V roku 1985 by si však len málokto pomyslel, že je v nich ešte o kúsok viac viac. Skrývala sa za nimi budúca princezná, ktorú dnes miluje celý britský národ!

Vyrástla do krásy! Už o pár dní, presnejšie 9. januára, vojvodkyňa z Cambridge oslávi okrúhle tridsiate narodeniny. Skutočnosť, že to v doterajšom živote dotiahla až na kráľovský dvor a získala si lásku miliónov Britov, však pre jej rodinu nie je až takým prekvapením. Kate Middleton totiž rozdávala radosť už vo veku tri a pol roka. A zdolávala prvé prekážky!

O tom, že princezná Catherine v sebe mala už od malička silu bojovníčky, svedčí záber z jej rodinného albumu. Hoci ešte nemala ani štyri roky, v pásikavom pulóvriku si to na výlete v horách v oblasti Lake District namierila na skaly. A ako sa zdá, svoje prvé lezenie si užívala plnými dúškami.

Nie je nijakým tajomstvom, že Kate sa podobne ako matka jej súčasného manžela stala na domácej pôde mimoriadne obľúbenou. Je teda celkom možné, že po vzore princeznej Diany sa aj jej život stane námetom pre filmové spracovanie nejakej produkčnej spoločnosti. Podľa informácií denníka New York Post sa kráľovský pár už čoskoro stretne s uznávaným režisérom Stevenom Spielbergom. Pôjde síce o snímku War Horse a charitatívnu činnosť, ale ako sa hovorí, jeden nikdy nevie. Možno sa z takejto spolupráce vyvinie ďalší projekt týkajúci sa práve Catherine. Jej šarm a nepopierateľná charizma už predsa očarila celé zástupy fanúšikov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu