Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Princezná Catherine vo sviatočnom štýle: Vonku mrzla v lodičkách!

Princezná Catherine Zobraziť galériu (9)
Princezná Catherine (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Toto na zimnú obuv rozhodne nevyzerá! O tom, že princezná Catherine (29) má v oblasti módy vycibrený vkus, niet najmenších pochýb. Aj ona však vlastný komfort sem-tam odloží bokom, len aby vynikli jej vyberané doplnky. Cez sviatky si napriek chladnému počasiu vykračovala iba v lodičkách!

Nebola jej ani trochu zima? Hoci vonku sa ortuť teplomera pohybuje len okolo nuly, Kate Middleton patrí zrejme medzi tie otužilejšie členky urodzeného rodu. Dôkazom môžu byť zábery z vianočnej omše, na ktorú sa včera vybrala so všetkými príslušníkmi kráľovskej rodiny. Dokonale zladená princezná na nízke teploty tentoraz veľké ohľady nebrala.

V kabáte s dĺžkou po kolená a v klobúčiku vínovej farby vojvodkyňa z Cambridge už opäť priťahovala najväčšiu pozornosť. Napriek tomu, že pomedzi oblaky presvitali slnečné lúče, vládlo zimné počasie. To ale brunetku neodradilo. Do kostola zvolila čierne lodičky s platformou vhodné tak akurát do pekných jesenných dní. Čo na tom, že jej v nich takmer zamrzli chodidlá? Veď stáli úctyhodné dve stovky eur!

Práve princeznina účasť na slávnosti k spomínanému kostolu pritiahla až tri tisícky zvedavcov. O srdečnosti fanúšikov svedčili kytice kvetov, ktorých Catherine dostala hneď niekoľko. A ako sa nechala počuť istá komentátorka, celá udalosť pripomínala zlaté časy Williamovej matky: „Takéto zástupy ľudí som nevidela od čias princeznej Diany.“ Zdá sa teda, že Kate stále suverénne kraľuje rebríčku obľúbenosti a stala sa miláčikom britského národa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu