Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Spevák Justin Bieber musí ísť na test otcovstva!

Justin Bieber Zobraziť galériu (9)
Justin Bieber

LOS ANGELES - Kanadský spevák Justin Bieber absolvuje test otcovstva, pretože chce definitívne poprieť tvrdenia mladej ženy, ktorá ho označila za otca svojho dieťaťa. Mladá matka ho pritom o test sama požiadala. Bieberovo rozhodnutie však naznačuje, že pravda bude zrejme na jeho strane.

"Justinov tím sa rozhodol zabezpečiť, aby absolvoval test otcovstva a tým uzavrel túto záležitosť, keď sa vráti z Európy," vyjadril sa zdroj z jeho blízkosti. Podľa slov Bieberovho hovorcu spevák tiež zvažuje zažalovanie Mariah Yeater za urážku na cti.

"Je smutné, že je niekto schopný vymyslieť si také zákerné, urážlivé a dokázateľne nepravdivé tvrdenia. Použijeme všetky dostupné právne prostriedky, ako Justina ochrániť a prinútiť zainteresovaných k zodpovednosti za ich činy," povedal.

Yeater tvrdí, že mala sex s Justinom Bieberom, keď mal šestnásť rokov, v zákulisí jeho koncertu v Staples Center v októbri 2010. Mladá matka od neho súdnou cestou požaduje, aby sa priznal k otcovstvu jej syna, ktorého porodila pred približne tromi mesiacmi. Bieber svoje otcovstvo popiera.

"Budem tieto klebety ignorovať a sústrediť sa na to, čo je skutočné, na možnosť pomáhať tým, že robím to, čo milujem. Súďte ma podľa hudby! Mám vás rád!" napísal na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter. V rozhovore pre televíziu NBC tiež uviedol, že Mariah Yeater nikdy nestretol.

Mladý spevák v súčasnosti chodí s 19-ročnou hviezdičkou Selenou Gomez. Ich vzťah sa mal začať v decembri 2010, teda dva mesiace po jeho údajnom stretnutí s Mariah Yeater.

Nedávno mu vyšiel vianočný album Under the Mistletoe a na budúci rok chystá nahrávku Believe, na ktorej spolupracuje s rappermi Drakeom a Kanyem Westom. Tínedžerský idol bol úspešný aj na tohtoročných MTV Europe Music Awards, kde získal ocenenie pre najlepšieho popového interpreta a najlepšieho speváka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu