Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Justin Bieber v tom má jasno: Otcom chce byť ako 28-ročný!

Justin Bieber Zobraziť galériu (7)
Justin Bieber

NEW YORK - Kanadský spevák Justin Bieber, ktorý 1. marca oslávil 18. narodeniny, by sa chcel stať otcom vo veku 28 rokov. Prezradil to v interview pre MTV News.

"Vidím sa ako otec rodiny tak o desať rokov. Dvadsaťosem rokov - to je dobrý vek na založenie rodiny. Chcem byť mladým otcom," povedala hviezda. Zároveň však priznal, že na takéto úvahy je ešte priskoro a pred sebou má aj iné ciele. "Rozmýšľam o herectve. Mám niekoľko nápadov, na ktorých teraz pracujem," povedal Bieber. Priateľ herečky a speváčky Seleny Gomez sa chce ale podľa vlastných slov sústrediť počas najbližšieho roka najmä na koncertovanie.

Koncom uplynulého roka Bieber začal pracovať na novom albume s pracovným názvom Believe. Už tento mesiac by mal vydať prvý singel z nahrávky s názvom Boyfriend, o čom informoval v The Ellen DeGeneres Show. Spoluautorom tejto skladby je Mike Posner. Ďalšími interpretmi, ktorí sa podpíšu pod jeho nový album, budú napríklad Kanye West alebo Drake. Justin Bieber má zatiaľ na svojom konte EP nahrávku My World (2009), štúdiovku My World 2.0 (2010) a vianočný album Under the Mistletoe (2011). Jeho najväčším hitom je skladba Baby (featuring Ludacris), ktorá je vôbec najpozeranejším videom na stránke YouTube.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu