Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Hviezda Beverly Hills po rokoch: Sex pred kamerou a nahé prsia!

Kathleen Robertson v novom seriáli ukázala vnady. Zobraziť galériu (4)
Kathleen Robertson v novom seriáli ukázala vnady.

LOS ANGELES – Tomu sa povie pikantný návrat! Ak niekto vie, ako oprášiť svoju kariéru na televíznych obrazovkách, rozhodne je to herečka Kathleen Robertson (38). Tá sa totiž novej príležitosti chopila naozaj odvážnym spôsobom. Divákom sa pripomenula divokou „rýchlovkou“ a obnaženým poprsím!

Odhodila zábrany! Aj keď tínedžerský seriál Beverly Hills 902 10 odštartoval jej kariéru na výbornú, neskôr sa po Kathleen Robertson akoby zľahla zem. Dočkala sa len nevýznamných úloh a postupom času upadala do zabudnutia. Tento nepriaznivý vývoj sa jej však podarilo konečne prelomiť. Televízia Starz ju obsadila do projektu, v ktorom sa odviazala už v jeho úvodnej časti!

Ak si Kathleen pamätáte ako vypočítavú ryšavku, v novej role vás príliš neprekvapí. Imidž síce zmenila, no drsný sexepíl jej zostal. Ako blondínka v priliehavom kostýme a s okuliarmi na nose sa zžila s postavou asistentky starostu Kitty O´Neill. V seriáli s názvom Boss sa tak vrhne do nebezpečných vôd, v ktorých jej najväčšími zbraňami budú zmyselnosť, erotika a kalkulačka v hlave.

V spojitosti s rolou prefíkanej Kitty sa hollywoodska hviezdička predviedla v dráždivých scénach už v rámci pilotnej epizódy. Jej súčasťou je totiž ani nie minútová situácia, v ktorej si to Kathleen „rozdá“ s mužom v obleku priamo na chodbe. A aby toho nebolo málo, fanúšikov poteší aj pohľadom na svoje odhalené prednosti. Ak toto bol len začiatok, ktovie, čoho sa v jej podaní dočkáme nabudúce!

Kathleen Robertson v seriáli Boss.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu