Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Bombarďáky a nič viac: Britská herečka vystavila obnažené prsia!

Jaime Winstone odhodila zábrany a pretŕčala svoju ženskosť. Zobraziť galériu (7)
Jaime Winstone odhodila zábrany a pretŕčala svoju ženskosť.

LONDÝN – Odvaha jej nechýba! Hoci Jaime Winstone (26) zatiaľ patrí k menej známym tváram britskej kinematografie, o rozruch sa vie postarať priam dokonale. V otázkach spodnej bielizne totiž puritánstvo nepozná. Pod priehľadnými šatami si vystačí s nohavičkami veľkosti XXL!

Prsia ako na výstave! Aj keď sobotňajší večer v Londýne patril charite, Jaime Winstone si túto príležitosť zviditeľniť sa vyložila po svojom. Na benefičný galavečer pod záštitou Eltona Johna si vyrazila vo viac než vyzývavej róbe. Pod priehľadnou látkou priveľa priestoru fantázii nenechala. V centre pozornosti sa razom ocitli jej obnažené vnady!

Jaime Winstone
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: isifa)

Zabudla si podprsenku? Väčšina slušných dám sa kvôli vykúkajúcim intímnym partiám ide prepadnúť od hanby, tie menej ostýchavé doslova sršia sebavedomím. Inak to nebolo ani v prípade mladej blondínky, ktorá sa medzi smotánkou pretŕčala s naozaj podivným módnym vkusom. Okrem odhaleného poprsia totiž pod dlhými šatami predviedla aj čierne bombarďáky. A aby toho nebolo málo, všetko prikryla dlhým svetrom. Ten na nej vytvoril hotový županový efekt!

Jaime sa vo svojej kariére síce snaží kráčať v šľapajách otca Raya Winstonea, zatiaľ sa jej to však príliš nedarí. Na konte má len zopár menej známych snímok. Možno aj preto sa uchyľuje k obnažovaniu predností tam, kde sa to hodí najmenej. To, aké ponuky sa jej po víkendovom podujatí naskytnú, nevedno. Herecká hviezdička však pôsobí tak zúfalým dojmom, že by okamžite prijala čokoľvek!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu