Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kelly Rowland: Beyoncé bude mať dievčatko!

Beyoncé a Kelly Rowland Zobraziť galériu (7)
Beyoncé a Kelly Rowland

NEW YORK - Americká speváčka Beyoncé by mala vo februári porodiť dievčatko. Nechtiac to prezradila jej bývalá kolegyňa zo skupiny Destiny's Child Kelly Rowland.

Počas interview pre BANG Showbiz na štvrtkovom podujatí Cosmopolitan Ultimate Women of the Year Awards 2011 totiž povedala: "Vôbec netuším, čo kúpim bábätku Beyoncé, pretože Jay (jej manžel Jay-Z, pozn.) tomu dievčatku kúpi úplne všetko." Tridsaťročná speváčka k tomu dodala, že aj napriek tomu si nemyslí, že bude dievčatko rozmaznané.

Beyoncé o svojom tehotenstve po prvý raz informovala na čiernom koberci pred odovzdávaním MTV Video Music Awards v auguste. V austrálskom programe Sunday Night v októbri poznamenala, že svojho prvého potomka by na svet mala priviesť vo februári. Jay-Z a Beyoncé sa vzali v apríli 2008. Dvojica spolupracovala už v roku 2002, keď spoločne naspievali hit '03 Bonnie & Clyde. Jay-Z sa tiež objavil v speváčkinom klipe Crazy In Love (2003), so speváčkou spolupracoval aj na piesňach That's How You Like It, Déja Vu či Upgrade U.

Beyoncé začínala svoju hudobnú kariéru v roku 1997 ako členka skupiny Destiny's Child, neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Na svojom konte má zatiaľ štyri sólové štúdiovky - Dangerously in Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008) a 4 (2011), pričom so všetkými dobyla americký rebríček Billboard 200. Len v USA predala viac ako 11 miliónov albumov a približne 25 miliónov singlov. Na konte má už 16 cien Grammy, pričom tri z nich získala ešte ako členka Destiny's Child, ostatné ako sólová speváčka. Medzi jej najväčšie hity patria skladby Crazy in Love, Baby Boy, Me, Myself and I, Listen, Irreplaceable, If I Were a Boy, Halo či Single Ladies (Put a Ring on It).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu