Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Speváčka Kelly Rowland sa zasnúbila s manažérom

Kelly Rowland Zobraziť galériu (7)
Kelly Rowland (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Kelly Rowland sa zasnúbila so svojím manažérom Timom Witherspoonom. Magazínu Us Weekly to potvrdilo viacero zdrojov z okolia 32-ročnej interpretky.

''Priateľom a rodine už ukázala prsteň a je veľmi šťastná,'' uviedli.

Bývalá členka skupiny Destiny's Child bola v minulosti zasnúbená s bývalým hráčom amerického futbalu Royom Williamsom, no v januári 2005, len dva mesiace pred plánovanou svadbou, sa rozišli.

Kelly Rowland, celým menom Kelendria Trene Rowland, sa preslávila v spomínanej skupine Destiny's Child, s ktorou vydala albumy ako Destiny's Child (1998 ), The Writing's on the Wall (1999), Survivor (2001), 8 Days of Christmas (2001) či Destiny Fulfilled (2004).

Pochádzajú z nich hity ako Bills, Bills, Bills, Say My Name, Jumpin', Jumpin', Independent Women Part I, Survivor, Lose My Breath alebo Soldier. Za svoju tvorbu získali niekoľko cien Grammy a predali viac ako 60 miliónov kópií nahrávok.

Od roku 2006 jednotlivé členky pôsobia na scéne sólovo. Rowland má na konte štyri štúdiovky - Simply Deep (2002), Ms. Kelly (2007), Here I Am (2011) a Talk a Good Game (2013). Informácie pochádzajú z webovej stránky www.usmagazine.com a z archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu