Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Simon Cowell ako "veľký tato": Podľa Kelly Rowland je otcom pre mnohých!

Kelly Rowland a Simon Cowell Zobraziť galériu (9)
Kelly Rowland a Simon Cowell (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Americká speváčka Kelly Rowland si myslí, že britský hudobný magnát Simon Cowell bude dobrým otcom. Podľa nej bude novú úlohu zastávať s prehľadom najmä vďaka skúsenostiam, ktoré získal ako porotca v talentovej súťaži The X Factor.

"Myslím, že bude naozaj veľmi dobrým otcom aj preto, lebo pomáhal riadiť kariéru mnohým ľuďom a je pre nich skoro ako otcom. Myslím, že to bude zvládať veľmi dobre," vyjadrila sa Rowland, ktorá s Cowellom v súčasnosti v spomínanej súťaži účinkuje ako porotkyňa.

Simon Cowell potvrdil, že čaká dieťa s Lauren Silverman pre BBC koncom augusta pred slávnostnou premiérou snímky This Is Us o chlapčenskej formácii One Direction.  Kelly Rowland, celým menom Kelendria Trene Rowland, sa preslávila v skupine Destiny's Child, s ktorou vydala albumy ako Destiny's Child (1998 ), The Writing's on the Wall (1999), Survivor (2001), 8 Days of Christmas (2001) či Destiny Fulfilled (2004). Pochádzajú z nich hity ako Bills, Bills, Bills, Say My Name, Jumpin', Jumpin', Independent Women Part I, Survivor, Lose My Breath alebo Soldier.

Za svoju tvorbu získali niekoľko cien Grammy a predali viac ako 60 miliónov kópií nahrávok. Od roku 2006 jednotlivé členky pôsobia na scéne sólovo. Rowland má na konte štyri štúdiovky - Simply Deep (2002), Ms. Kelly (2007), Here I Am (2011) a Talk A Good Game (2013). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu