Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Výlet sa zmenil na drámu: Kelly Rowland z Destiny´s Child išlo o život!

Kelly Rowland Zobraziť galériu (6)
Kelly Rowland (Zdroj: SITA)

PROVINCETOWN - Americkú speváčku Kelly Rowland spolu s niekoľkými priateľmi musela v piatok zachraňovať pobrežná hliadka po tom, čo sa stratili na mori neďaleko mesta Provincetown v štáte Massachusetts. Zakladajúca členka skupiny Destiny's Child bola s priateľmi pozorovať veľryby, kapitán lode však pre vysoké vlny a hmlu stratil orientáciu.

Zavolal preto pobrežnú hliadku, ktorá ich navigovala, no približne šesť kilometrov od brehu sa loď pokazila a do prístavu ju museli dotiahnuť. Rowland sa spolu s piatimi ďalšími pasažiermi dostala na pevninu približne o 22:00.

"Boli unavení, ale vďační. Chceli sa z tej lode už dostať preč," uviedol nemenovaný zamestnanec spoločnosti, ktorá loď prevádzkuje. V sobotu potom speváčku (32) videli v spomínanom Provincetowne ako nakupuje suveníry a ochutnáva miestne špeciality.

Kelly Rowland, celým menom Kelendria Trene Rowland, sa preslávila v skupine Destiny's Child, s ktorou vydala v rokoch 1998 až 2004 päť štúdiových albumov. Pochádzajú z nich hity ako Bills, Bills, Bills, Say My Name, Jumpin', Jumpin', Independent Women Part I, Survivor, Lose My Breath alebo Soldier. Za svoju tvorbu získali tri Grammy a predali viac ako 60 miliónov kópií nahrávok. Od roku 2006 jednotlivé členky pôsobia na scéne sólovo. Rowland má na konte štyri štúdiovky - Simply Deep (2002), Ms. Kelly (2007), Here I Am (2011) a Talk A Good Game (2013). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu