Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Malá Beckham poblázni všetkých: Aha, čo robila s Evou Longoriou!

Eva Longoria prebudila svoj materinský inštinkt pri dcére Victorie Beckham. Od Harper sa nevedela odlepiť. Zobraziť galériu (6)
Eva Longoria prebudila svoj materinský inštinkt pri dcére Victorie Beckham. Od Harper sa nevedela odlepiť.

LOS ANGELES – Narodila sa pod šťastnou hviezdou! O tom, že najmladšia ratolesť Beckhamovcov si žije ako v bavlnke, doteraz presvedčilo už množstvo záberov. Malú Harper však neobskakujú len prominentní rodičia, traja súrodenci a pestúnky. Jej bacuľatým líčkam okamžite podľahla aj Eva Longoria (36)!

Tikajú jej biologické hodiny? Pri pohľade na známu „zúfalku“ len ťažko poprieť, že by po dieťatku úprimne netúžila. Počas nedávneho futbalového zápasu Davida Beckhama si totiž svoje miesto vo VIP  lóži vychutnávala plnými dúškami. Zatiaľ čo jej najlepšia kamarátka Victoria popíjala červené víno, ona sa šantila s jej štvormesačnou dcérou!

Nevedela sa jej nabažiť! Určiť, ktorá z dám je vlastne mamou malej Harper, by pre nezainteresovaného pozorovateľa mohlo predstavovať pomerne ťažkú úlohu. Victoria si totiž tentokrát držala kamennú tvár a väčšie sústredenie venovala manželovi na trávniku. Naopak, Eva Longoria sa s dievčatkom maznala viac než dosť. Pestovala si ho v náručí a miestami ho dvíhala do vzduchu. Jej úsmev pritom prezrádzal jediné – prípadné materstvo by ju napĺňalo obrovskou radosťou!

Eva Longoria prebudila svoj
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: isifa)

Aj keď hollywoodska diva si možnosť materskej dovolenky momentálne príliš nepripúšťa, počas manželstva s Tonym Parkerom sa poctivo usilovala otehotnieť. „Eva a Tony sú zúfalí, pretože sa o dieťa snažia už nejaký čas – zatiaľ bezúspešne. Eva je na to všetko naozaj nahnevaná, lebo ako hovorí, bábätko by jej rodinu urobilo kompletnou,“ prezradil zdroj magazínu Now ešte v roku 2009. Odvtedy sa situácia dramaticky zmenila. Herečka je rozvedená a nádejného otecka si zrejme najskôr dobre preverí!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu