Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sexica Eva Longoria vytasila vnady: To je dekolt, vážení!

Eva Longoria ukázala svoju štedrú nádielku v hlbokom výstrihu. Zobraziť galériu (7)
Eva Longoria ukázala svoju štedrú nádielku v hlbokom výstrihu. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Opäť nesklamala! Hoci Eva Longoria (36) patrí k najdrobnejším herečkám Hollywoodu, príroda k nej skúpa veru nebola. Kráska známa zo seriálu Zúfalé manželky sa odvážnych šiat strániť nemusí, práve naopak. Aj bez bielizne sa jej vnady vo výstrihu len tak nestratia.

Vyrazila si naostro! Aj keď ružová môže na niektorých fanúšikov pôsobiť príliš sladko, pri pohľade na prednosti Evy Longorie je razom všetko odpustené. Na jej konto v spoločenskej sieti Twitter totiž pribudol záber, ktorý je dôkazom, že aj útle dámy dokážu byť priam hriešne sexi. Napriek tomu, že brunetka nechala podprsenku doma, jej výstrih po pupok ani zďaleka nepôsobí zúfalo.

O tom, že Evin dekolt ani náhodou nezíva prázdnotou, svedčí predovšetkým perfektný strih romantickej róby. Takýto hlboký výstrih lemovaný čiernou čipkou totiž nie je pre každú. Zatiaľ čo herečke padne ako uliaty, z mnohých jej kolegýň už doteraz vyrobil ploché žehliace dosky. Ak totiž žena nedostala do vienka okrúhle poprsie, v takomto type outfitu sa jej hrudník úplne stratí. To však rozhodne nie je Evin prípad!

Zo závideniahodnej postavičky známej Zúfalky sa momentálne teší najmä jej súčasný milenec Eduardo Cruz. Ich vzťah síce netrvá dlho, no na obrátkach naberá každým dňom. Len nedávno zamilovaný párik spoločne navštívil kliniku v Beverly Hills. Na Eduardovo naliehanie si Eva plánuje odstrániť tetovanie na šiji. Slovo „nine“ (deväť) je totiž pozostatok z jej manželstva s Tonym Parkerom, ktorý toto číslo nosil na svojom basketbalovom drese. Takéto spomienky si mladý zajačik na tele svojej vyvolenej jednoducho nepraje.

Pozrite si aj hlboké výstrihy Beyonce, Naomi Campbell, Jennifer Aniston a ďalších celebrít TU!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu