Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Victoria Beckham sa vyzliekla: Je opäť štíhla ako prútik!

Victoria Beckham sa vrátila k superštíhlej postave. Zobraziť galériu (11)
Victoria Beckham sa vrátila k superštíhlej postave. (Zdroj: Numero)

LOS ANGELES – Po nedávnom tehotenstve niet ani stopy! Hoci má Victoria Beckham (37) za sebou už štyri pôrody, štíhlou figúrou opäť pripomína dospievajúcu tínedžerku. Prísnou diétou a tvrdou drinou v posilňovni sa totiž vrátila k niekdajšej forme. Svoje znovu nadobudnuté krivky tak ochotne vystavila na obdiv.

Už sa pretŕča v bielizni! Aj keď Victoria Beckham priviedla svoju dcérku Harper Seven na svet len pred šiestimi mesiacmi, pri pózovaní pred objektívom sa rozhodne neostýcha. K superštíhlym celebritám, ku ktorým patrila pred štvrtým tehotenstvom, sa radí aj dnes. Ako pracujúca matka totiž schudla priam kozmickou rýchlosťou. A výsledok predviedla rovno na stránkach magazínu.

S útlou postavou, dlhými rozpustenými vlasmi a vytŕčajúcou kľúčnou kosťou sa britská ikona nechala zvečniť pre stránky marcového vydania japonskej verzie magazínu Numero. Na fotenie zvolila len odvážny biely korzet, v ktorom nechala vyniknúť svoj úzky driek. Spomínaný kúsok bielizne však nie je hocijaký. Victoria ako správna podnikateľka totiž siahla po vlastnej kolekcii.

Napriek tomu, že štvornásobná matka pôsobí navonok sebavedomo, v skutočnosti je vždy v značnom strese. Aj kvôli tomu manžel na jej prehliadky radšej ani nechodí. Na otázku, koho by chcela mať vo vysnívanej prvej rade, odpovedala: „Svojho manžela. David nikdy nebol na žiadnej z mojich módnych šou, pretože som vždy neuveriteľne nervózna a potrebujem sa sústrediť. Okrem neho ešte Tildu Swinton, rada by som ju obliekala.“ Či sa jej fantázie raz premietnu aj do skutočnosti, jednoznačne ukáže až čas.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu