Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Neviniatko Taylor Swift: Unikli jej privátne zábery?!

Taylor Swift Zobraziť galériu (7)
Taylor Swift

LOS ANGELES – Má hlavu v smútku! Hoci doterajšia kariéra country speváčky Taylor Swift (21) sa zaobišla bez akýchkoľvek škandálov, aj ona sa vie v súkromí odviazať. Dôkazom majú byť pikantné fotografie v nesprávnych rukách. Blondínka sa vraj nechala fotiť hore bez!

Fotomontáž, dablérka či ozajstná Taylor? To sú tri možnosti, ktoré by vysvetľovali vznik obrovskej mediálnej bubliny. Do tej sa mladučká hviezda zamotala po tom, čo webový portál s názvom Celeb Jihad vyrukoval s tvrdením, že vlastní jej privátny záber. Na ňom má Taylor ležiac na posteli pózovať iba v nohavičkách. Našťastie pre ňu však predmetný obrázok nemá so skutočnosťou nič spoločné – ide o podvrh!

Hudobná hviezda, ktorej najväčším faux-pas bola azda len zdvihnutá sukňa počas vystúpenia, si v súkromí žiadne šteklivé zábery nevyrobila. A ak áno, zrejme ležia v priečinku s dostatočnou ochranou.  Do prípadu už vstúpili speváčkini právnici, ktorí jej identitu v súvislosti s polonahou kráskou popreli. Výsledkom je nahnevaný list s obvineniami zo „šírenia falošných pornografických obrázkov“ a „falošných správ“. Dokonca nie je ani vylúčené, že táto kauza bude mať dohru na súde. Tím špecialistov na právo sa vyhráža žalobou!

Aj keď Taylor a dievča pózujúce hore bez spája iba podoba, tento prípad vzbudil značnú pozornosť. Americká speváčka totiž v očiach svojich fanúšikov predstavuje akýsi symbol stelesnenej krásy a nevinnosti. O to dôležitejšie je pre ňu uchrániť si svoju česť za každú cenu. Veď ako jedna z mála hviezdičiek odhaľovanie k vlastnej hudbe naozaj nepotrebuje!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu