Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Demi Moore naďalej chradne: Už je z nej len kosť a koža!

Demi Moore prekvapila na premiére desivo vychudnutými krivkami. Zobraziť galériu (9)
Demi Moore prekvapila na premiére desivo vychudnutými krivkami. (Zdroj: isifa/SITA)

NEW YORK – Stráca sa fanúšikom pred očami! Zdá sa, že manželské problémy uberajú Demi Moore (48) viac energie, než by sama čakala. Jej chudnutie sa síce v kuloároch rozoberá už dlhší čas, nikdy predtým však herečka nebola taká vyziabnutá. Momentálne pôsobí ako krehký vešiak na šaty!

Stále z nej ubúda! Zdá sa, že manželova nevera hollywoodsku divu skúša zo všetkých strán. Odkedy sa v médiách objavili informácie o tom, že Ashton Kutcher (33) ju podviedol len s 23-ročnou milenkou Sarou Leal, herečke nie je veľmi do reči. Tento týždeň však prekonala zábrany a zavítala na premiéru thrilleru Margin Call, v ktorom si strihla vedľajšiu úlohu. V prítomnosti fotografov sa ale postarala o poriadny šok. Na jej tvári sa síce miestami zračil úsmev, postavou však pripomínala iba tieň!

Demi Moore prekvapila na
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: isifa)

Vpadnuté líca, šľachovité ruky, uzučký driek a nohy ako špáradlá – v takejto vychudnutej forme tmavovláska pózovala paparazzom. Červené šaty s nenápadným véčkovým výstrihom a dĺžkou tesne pod kolená síce vyzerali šik, pohľad na hviezdu strieborného plátna však vyvolával zmiešané pocity. Demi, dokedy chceš svoje telo takto trápiť?!

Zaujímavosťou je, že okrem úsmevu Demi nechýbal ani svadobný prsteň. Nepriamo tak podporila špekulácie, že ponižujúci škandál nevernej polovičke možno nakoniec odpustí. Zákulisné informácie totiž hovoria, že Ashton sa snaží zabrániť rozvodu zo všetkých síl. „Ashton dúfa, že to spolu dokážu prekonať, stále žijú pod jednou strechou,“ prezradil zdroj blízky obom manželom serveru RadarOnline. Ako ich manželská kríza nakoniec dopadne, však v tejto chvíli závisí predovšetkým od samotnej Demi.

Prvé rande po rozvode: Zvládnite ho na jednotku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu