Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najsexi ochranárky chlpáčov: Top 20-ka krások, ktoré išli donaha!

Krásky odhodili šaty a celkom obnažili svoje dokonalé krivky. Pomocnú ruku chlpáčom tak podali bez rozdielu farby pleti, veku, či národnosti.
Krásky odhodili šaty a celkom obnažili svoje dokonalé krivky. Pomocnú ruku chlpáčom tak podali bez rozdielu farby pleti, veku, či národnosti. (Zdroj: peta.org)

LOS ANGELES – Sú známe, krásne a neváhajú sa vyzliecť pre dobrú vec! Reč je o dvadsiatke dám, ktoré obnažili svoje dokonalé krivky pod záštitou organizácie na ochranu zvierat. Kampaň organizácie PETA so sloganom „Radšej pôjdem nahá, ako nosiť kožušinu“ sa teší mimoriadnej obľube. Najmä u pánov!

Playboy zajačik Holly Madison, talianska sexbomba Elisabetta Canalis či Američanka s kubánskymi koreňmi Eva Mendes. To sú len niektoré z mien, ktorých nositeľky nezaváhali a podali pomocnú ruku pri ochrane chlpáčov. Za viac než desiatku rokov sa kvôli právam zvierat vyzlieklo slušné množstvo dám. Pozrite si tie krásky, ktoré zašli najďalej a pred objektívom si zapózovali v Evinom rúchu.

Galéria: Dvadsiatka hriešne sexi dám, ktoré vyzliekla organizácia na ochranu zvierat PETA

Aj keď sú dámy v spomínanej kampani úplne nahé, výsledné zábery rozhodne nepôsobia vulgárne. Tie najintímnejšie partie sú totiž pred okom diváka rafinovane skryté. Napriek (alebo vďaka?) tomu sa však takéto promo fotografie tešia mimoriadnej obľube nielen medzi celebritami, ale aj fanúšikmi ženskej krásy. A čo na to samotné sexi hviezdy?

„Nafotenie kampane PETA bolo odjakživa mojím snom. Toto je najlepší dôvod, pre ktorý som sa v živote vyzliekla,“ pochválila sa bývalá milenka Georgea Clooneyho, Elisabetta Canalis. Britská glamour modelka Keeley Hazell si za touto myšlienkou stojí aj pri bežnom fotení: „Vždy upozorním štylistov, že si neoblečiem kožušinu. Rada podporujem dizajnérov, ktorí sú schopní tvoriť módne a obľúbené oblečenie bez toho, aby mali na rukách krv.“ Zdá sa teda, že tí, čo stoja za realizáciou odvážnej kampane, budú vo svojej práci pokračovať. Núdzu o známe tváre totiž zatiaľ nemajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu