Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hollywoodska sexica si neustrážila minišaty: Ups, vykukli jej nohavičky!

Eva Mendes pri vystupovaní z auta nechtiac odhalila spodnú bielizeň. Zobraziť galériu (15)
Eva Mendes pri vystupovaní z auta nechtiac odhalila spodnú bielizeň. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Nezvládla to! Hoci Eva Mendes (39) patrí medzi obletované a skúsené hviezdy americkej kinematografie, vystupovanie z auta ešte stále nemá v malíčku. Dôkazom môže byť jej tohtotýždňové zaváhanie. Herečka v krátkych šatách nedržala stehná dostatočne pri sebe a vpustila paparazzov pod sukňu.

Školácka chyba alebo zámer? Vystupovanie známych krások z limuzíny patrí v Hollywoode najobľúbenejším terčom fotografov. Ak totiž celebrita zvolí krátky outfit, zvyčajne pre ňu dvíhanie zadku zo sedadla predstavuje hotové umenie. Potvrdila to aj Eva Mendes, ktorá napriek dlhoročnému pôsobeniu v šoubiznise vyvolala vo Veľkom jablku značný rozruch. Mohla za to jej odhalená spodná bielizeň pred nakrúcaním talkšou s moderátorom Jonom Stewartom.

Takmer štyridsiatnička s kubánskymi koreňmi odignorovala chladné newyorské počasie a na televízne interview vyrazila v jarnom štýle. Ten niesol podobu krátkych šiat inšpirovaných 60. rokmi a ružového kabátika prehodeného cez herečkino predlaktie. Eva síce už na prvý pohľad pôsobila ako distingvovaná dáma, no zvršok ju pred pikantným faux pas neuchránil. Číhajúci fotografi tak odišli s cenným úlovkom jej bledých nohavičiek.

Očarujúca brunetka v spomínanej talkšou okrem iného rozoberala aj nakrúcanie svojej najnovšej snímky The Place Beyond The Pines, ktorá už čoskoro dorazí do kín. Pre Evu mal tento projekt o to výnimočnejšiu príchuť, že vďaka nemu spoznala svojho súčasného partnera Ryana Goslinga. Ten je síce o sedem rokov mladší, no vo vzťahu má dominantné postavenie. „Myslím, že Ryan má všetko pod palcom a hovorí Eve, že zvládne aj lepšie roly. Zdá sa, že Eva robí všetko pre to, aby ho potešila a zúfalo sa snaží urobiť naňho dojem,“ prezradil zdroj z herečkinho blízkeho okolia. Je teda celkom možné, že Eva prestane ťažiť zo svojho sexepílu a vrhne sa na serióznejšie úlohy, aby mohla ukázať viac z hereckého umenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu