Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

VIDEO Divoký tanečník Tom Cruise: Pozrite, ako to roztočil!

Tom Cruise Zobraziť galériu (5)
Tom Cruise (Zdroj: TMZ/SITA)

PALM SPRINGS – Nepatrí do starého železa! Toma Cruisa (49) môže deliť od päťdesiatych narodenín len necelý rok, hýbe sa však stále vynikajúco. Dokázal to na nedávnej milionárskej svadbe – medzi ostatnými hosťami predviedol sólo hodné tanečnej súťaže!

Tom Cruise alebo John Travolta?! Hlavná hviezda filmov Mission Impossible zvláda nielen kaskadérske kúsky, ale aj tanečné kreácie za ktoré by sa nemusel hanbiť ani profík. Otočky, vlnenie ale aj rozštep – to všetko zvláda americká hviezda bez najmenších problémov!

Tom ukázal, čo sa v ňom skrýva na svadbe milionárskeho syna Davida Ellisona. Zúčastnil sa na nej s celou svojou rodinou, dcérka však jeho „vystúpenie“ nevidela. „Suri išla do postieľky ešte pred recepciou. Tom si to potom rozdal v tanci s nejakými ďalšími chlapíkmi na svadobnej párty,“ prezradil jeden z účastníkov. Práve ženích údajne vyprovokoval Toma k predvedeniu svojich tanečných kvalít. A herec mohol byť na svoj výkon naozaj hrdý!

Tom má však okrem chodenia po večierkoch aj mnoho pracovných povinností. V súčasnosti totiž natáča film One Shot podľa románu Lee Childa z roku 2005. Tento kriminálny thriller zachytáva príbeh vyšetrovateľa vrážd, ktorý sa snaží vyriešiť prípad, v ktorom figuruje vojenský snajper. Okrem Toma Cruisa sa v snímku objaví aj Robert Duvall a Rosamund Pike. Na natáčaní v Pittsburghu herca navštívila aj jeho manželka a dcérka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu