Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trapas priamo na tlačovke: Madonna, tieto maniere si si mohla odpustiť!

Madonna Zobraziť galériu (6)
Madonna (Zdroj: SITA)

BENÁTKY – Pretvárka a faloš! Takýto postoj k fanúšikom je kráľovná popu schopná zaujať už aj pod drobnohľadom médií. Dôkazom je záznam, na ktorom bez mihnutia oka pohrdla zdvorilosťou a prejavmi sympatií istého mladíka. Madonna, takto by sa skutočná dáma rozhodne nezachovala!

Gavalierov nemusí! Aspoň tak vyznieva situácia, v ktorej sa 53-ročná speváčka sama sebe postarala o poriadnu hanbu. Na benátskej tlačovej konferencii k snímke W.E. dostala kvety od fanúšika, ktorý jej takýmto spôsobom chcel vyjadriť svoj veľký obdiv. Zapnuté mikrofóny však hudobníčku zradili. Takúto reakciu od nej nikto nečakal!

Hoci sa Madonna pri preberaní kytice naoko usmievala a ďakovala, vzápätí odhalila svoju pravú tvár. Kvety odhodila pod stôl, zagúľala očami a osobe po svojej pravici znechutene vysvetlila: „Hortenzie sa mi totálne protivia. On o tom očividne nemá ani tušenia.“ Jej maniere však internetových užívateľov nenechali chladnými. Na svete je odplata v podobe pikantnej paródie!

Vyše minútový spot s názvom Madonnina nočná mora z hortenzii zachytáva speváčku v troch rôznych situáciách – ako sa zachovala, ako by sa mala zachovať a čo by v skutočnosti s kvetmi najradšej urobila. Celkovou vizážou a slovníkom pritom jeho tvorcovia pophviezdu ani trochu nešetria. Nechýba sýtočervený rúž, lesklá parochňa, vulgarizmy či vystrčený prostredník. Madonna by si teda mala nabudúce dobre rozmyslieť, kto všetko jej hviezdne vrtochy vlastne sleduje!

Madonna pred zrakmi médií pohrdla kvetmi od mladého fanúšika

Madonnine maniere sa stali námetom pikantnej paródie

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu