Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rapper T.I. musel naspät do väzenia, vynadal policajtom!

Po prepustení prišiel pre rappera luxusný autobus
Po prepustení prišiel pre rappera luxusný autobus (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Amerického rappera T.I. (30) len deň po prepustení z federálnej väznice Forrest City v Arkansase do takzvaného halfway house zariadenia v Atlante znova previezli do väzenia. Dôvodom tohto kroku boli námietky vedenia väznice voči spôsobu, akým sa rapper 31. augusta presunul do Atlanty.

Rapper dostal možnosť zabezpečiť si vlastný odvoz z väznice, pričom sa údajne s úradmi dohodol na osobnom aute. Do väzenia ho však prišiel vyzdvihnúť luxusný autobus. Úrady sa ho preto na druhý deň rozhodli znova presunúť do bližšie nešpecifikovanej väznice. Rapper údajne policajtom, ktorí poňho prišli do Atlanty, vynadal, že ho "odvádzajú za takú hlúposť".

Rappera spolu s jeho manželkou Tamekou "Tiny" Cottle zatkli 1. septembra 2010 v Los Angeles po tom, čo v ich aute našli niekoľko tabliet extázy. Prokuratúra v Los Angeles však rappera z prechovávania drog nakoniec neobvinila, pretože súd v Atlante mu už predtým zrušil podmienečné prepustenie a poslal ho na 11 mesiacov do väzenia za držbu extázy, pozitívne testy na opiáty a stretnutie sa s iným odsúdeným zločincom. Rapper, vlastným menom Clifford Joseph Harris Jr., nastúpil na výkon trestu 1. novembra minulého roku, pričom trest si odpykával v rovnakom zariadení, v ktorom strávil v roku 2009 necelých sedem mesiacov za nelegálny nákup a držbu zbraní. Voči jeho manželke prokuratúra obvinenie z prechovávania drog stiahla po tom, čo Cottle úspešne absolvovala odvykací program. Informácie pochádzajú z webstránky Hiphopdx.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu