Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Rapper T.I.: Bude mať vlastnú reality šou!

Rapper T.I Zobraziť galériu (4)
Rapper T.I

LOS ANGELES - Americký rapper T.I. bude mať vlastnú reality šou. V deň jeho prepustenia z väzenia, kde trávil čas od 1. novembra minulého roka, o tom informovala televízna stanica VH1.

Televízne kamery budú sledovať jeho opätovné prispôsobovanie sa životu mimo väzenských múrov a prípravu nového albumu. Rapper sa v súčasnosti nachádza v nápravnom zariadení, kde si má odpykať zvyšok 11-mesačného trestu.

T.I. "sedel" za porušenie podmienky, ktorého sa dopustil držbou extázy, pozitívnymi testami na opiáty a stretnutím sa s iným odsúdeným zločincom. Rodák z Atlanty si trest odpykával v rovnakom zariadení, v ktorom strávil v roku 2009 necelých sedem mesiacov za nelegálny nákup a držbu zbraní.

Rappera spolu s jeho manželkou Tamekou "Tiny" Cottle zatkli 1. septembra 2010 v Los Angeles po tom, čo v ich aute našli niekoľko tabliet extázy. Prokuratúra v Los Angeles však rappera z prechovávania drog nakoniec neobvinila, pretože súd v Atlante mu už predtým zrušil podmienečné prepustenie a poslal ho na 11 mesiacov do väzenia. Voči jeho manželke prokuratúra obvinenie z prechovávania drog stiahla po tom, čo Cottle úspešne absolvovala odvykací program.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu