Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rapper T.I. opustil väzenie o mesiac skôr!

Rapper T.I. Zobraziť galériu (5)
Rapper T.I. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Amerického rappera T.I. (30) prepustili z federálnej väznice Forrest City v Arkansase, aby si odpykal zvyšok 11-mesačného trestu v nápravnom zariadení alebo v domácom väzení. Pre webový portál TMZ.com to potvrdil hovorca federálneho úradu väzenských zariadení Chris Burke.

T.I. "sedel" za porušenie podmienky, ktorého sa dopustil držbou extázy, pozitívnymi testami na opiáty a stretnutím sa s iným odsúdeným zločincom. Rapper, vlastným menom Clifford Joseph Harris Jr., nastúpil na výkon trestu 1. novembra minulého roku. Rodák z Atlanty si trest odpykáva v rovnakom zariadení, v ktorom strávil v roku 2009 necelých sedem mesiacov za nelegálny nákup a držbu zbraní.

Rappera spolu s jeho manželkou Tamekou "Tiny" Cottle zatkli 1. septembra 2010 v Los Angeles po tom, čo v ich aute našli niekoľko tabliet extázy. Prokuratúra v Los Angeles však rappera z prechovávania drog nakoniec neobvinila, pretože súd v Atlante mu už predtým zrušil podmienečné prepustenie a poslal ho na 11 mesiacov do väzenia. Voči jeho manželke prokuratúra obvinenie z prechovávania drog stiahla po tom, čo Cottle úspešne absolvovala odvykací program.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu