Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Bartošovej exmilenec prehovoril: Prečo som odkopol Ivetu!

Domenico Martucci a Iveta Bartošová Zobraziť galériu (8)
Domenico Martucci a Iveta Bartošová (Zdroj: Facebook, Topky.sk)

PRAHA – Ich láska sa zrútila ako domček z karát! Aj keď od rozchodu Ivety Bartošovej (45) a jej talianskeho milenca ubehlo už niekoľko dní, presná príčina krachu vzťahu doteraz nebola známa. To sa však Domenico Martucci (35) rozhodol zmeniť. Denníku Aha! prezradil, kvôli čomu ich partnerstvo stroskotalo.

Za všetkým hľadaj ženu! Hoci sa hovorí, že láska hory prenáša, nad vrtochy nádejnej svokry sa Bartošová povzniesť nedokázala. Martucciho matka, grófka della Torre, si totiž majetky chránila ako oko v hlave. A precitlivená Iveta to nezvládala! „Matka riešila neustále problémy s právnikmi ohľadne majetku, takže sa v dome často ozýval krik a hádky. Na Ivetu to pôsobilo veľmi zle, pretože je citlivá. Napätie a stres si stiahla na seba,“ zveril sa spomínanému denníku Domenico.

Od neutíchajúcich sporov to podľa Martucciho slov začalo vo vzťahu poriadne škrípať. Speváčka vraj začala byť „divná a rozrušená“, čo mu prerastalo cez hlavu. Keď navyše svoju partnerku požiadal, aby mohol odísť a byť osamote, dočkal sa len spŕšky obvinení. Iveta ho nazvala najväčším sebcom, akého stretla, čo sa Domenica hlboko dotklo: „To bola posledná kvapka do pohára mojej trpezlivosti. Lakonicky som jej odpovedal, že tým náš vzťah končí.“

Napriek tomu, že Bartošová svojho exmilenca v médiách momentálne ani trochu nešetrí, Martucci jej chce byť stále nápomocný. Je s ňou v neustálom kontakte a rozhodol sa platiť i časť jej účtov. Ako sa ich vzťah bude vyvíjať ďalej, však ukážu až najbližšie týždne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu