Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tá ale narobila vietor: Sukňa hore, zadok von!

Taylor Swift na pódiu so zdvihnutou sukňou Zobraziť galériu (10)
Taylor Swift na pódiu so zdvihnutou sukňou (Zdroj: YouTube)

SAINT-LOUIS – Ukázala viac, než chcela! Popová hviezdička Taylor Swift (21) síce priveľa škandálov na konte nemá, aj jej sa však situácia občas vymkne spod kontroly. Horúce chvíle uplynulý víkend prežívala na pódiu pred tisíckami fanúšikov. Pre chvíľku nepozornosti zostala obnažená od pása nadol!

Od totálnej pohromy ju delili len nohavičky! O tom, že na javisku si umelec nemôže byť istý ničím, sa Taylor na vlastnej koži presvedčila počas svojho posledného vystúpenia. Na koncerte v Saint-Louis totiž dav fanúšikov nepriviedla do varu len svojím spevom. Na okamih im totiž ukázala aj to, čo nosí pod šatami. Stala sa z nej Marilyn Monroe v mladšom a šťavnatejšom vydaní!

Náhoda alebo zámer? Či sa blondínka snažila svoju hudobnú šou ozvláštniť alebo s trapasom skutočne nerátala, zostáva visieť vo vzduchu. Isté však je, že rozmiestnenie ventilátorov na pódiu už pozná dokonale. Stačilo sa totiž k jednému z nich v sobotu v noci priblížiť. Sukňa Taylor vyletela až nad hlavu a publikum si mohlo vyobzerať jej zadoček v spodnej bielizni. S takýmto zvodným bonusom rátal zrejme iba málokto!

Zaujímavosťou je, že ešte v apríli country speváčka tvrdila, že obnažovanie intímnych partií jej dvakrát príjemné nie je. „V živote by som nenosila miniatúrne kúsky oblečenia. Nemyslím si, že by to bolo potrebné ani v prípade fotenia,“ zdôverila sa v rozhovore pre denník The Telegraph. Žeby však medzičasom zmenila názor?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu