Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Túto sexi zápasníčku má v posteli George Clooney!

George Clooney si sexi milenku užil už aj v pohodlí domova Zobraziť galériu (9)
George Clooney si sexi milenku užil už aj v pohodlí domova (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Dlho nesmútil! Aj keď od rozchodu Georgea Clooneyho (50) a jeho talianskej sexice ubehlo len niečo vyše mesiaca, americký Casanova už má za ňu náhradu. Zahľadel sa totiž do mladučkej krásky s vyšportovaným telom. A ich romanca začína naberať na obrátkach!

Na bývalú si už ani nespomenie! Hoci Elisabetta Canalis (32) zohrievala americkému hercovi posteľ až dva roky, hlboké jazvy na jeho srdci nenarobila. George sa totiž z rozchodu otriasol naozaj rýchlo. V podobnej vekovej kategórii si už stihol vyhliadnuť krajanku Stacy Keibler (31). A tá má k vitálnemu päťdesiatnikovi naozaj blízko – v jeho vile je už ako doma!

Prvé špekulácie o čerstvom vzťahu sa v kuloároch začali šíriť po tom, čo sa Stacy rozplývala šťastím v sieti Twitter. „Som v nebi,“ napísala začiatkom augusta, kedy si s Georgeom vyrazila na výlet do jeho obľúbeného Talianska. Súdiac podľa ďalšieho komentáru milencom dobrá nálada nechýbala: „Život naozaj nemôže byť lepší. Usmievam sa, ako je deň dlhý.“

Modelka a bývalá zápasníčka však v afére s hercom nijako nezaháľa. Svojimi božskými krivkami mu totiž uplynulý víkend rozpálila už aj jeho losangelský domov. Schovávala sa síce za klobúčik, no v čiernom SUV bola pred bránami jeho sídla neprehliadnuteľná. Podľa jej blízkeho priateľa Stacy novú známosť za flirt rozhodne nepovažuje. Dvojica sa totiž pozná už štyri alebo päť rokov a má množstvo spoločných známych. Dohnať Georgea k oltáru si však zrejme zatiaľ netrúfa!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu