Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kelly Osbourne bez servítky: Navážala sa do princeznej Catherine!

Kelly Osbourne Zobraziť galériu (15)
Kelly Osbourne

LOS ANGELES – Má podrezaný jazyk! Hoci sa Kelly Osbourne (26) kedysi o módu príliš nezaujímala, po tom, čo si vyformovala postavu, je všetko úplne inak. Stúplo jej sebavedomie a na ústa si priveľký pozor nedáva. Bez problémov sypala urážky na samotnú vojvodkyňu z Cambridge!

Pustila si jazyk na prechádzku! Ako sme vás pred časom informovali, princezná Catherine patrí k dámam, ktoré si obľúbený outfit bez váhania oblečú aj dvakrát. Takéto recyklovanie módnych kúskov sa však nepozdáva televíznej hviezdičke Kelly Osbourne. Tá by sa vraj za spoločenské faux-pas tohto typu prepadla od hanby. Každý deň by chcela nové úplne všetko – aj spodnú bielizeň!

„Prepáčte, ale ak by som bola na jej mieste, každé šaty by som si obliekla len raz,“ spustila Kelly spŕšku kritiky na margo Kate Middleton. Sediac v kresle vedľa moderátora Jaya Lenoa v rámci jeho talkšou pokračovala: „Ak by som bola budúcou kráľovnou Anglicka, nosila by som šaty len raz, pretože by som sa vzdávala zvyšku života a súkromia. Takto by som aspoň dostávala nové šaty každý deň.“ Vyhadzovala by aj nohavičky? „Nuž, ak by som mohla, tak áno,“ odpovedala blondínka na moderátorovu štipľavú otázku a bez ostychu dodala: „Vlastne je to dobrý nápad.“

Zaujímavosťou je, že takéto ostré slová dcéra Ozzyho Osbournea vypustila len pár hodín po tom, čo urazila kolegyňu Christinu Aguileru. Nielenže na jej adresu vyhlásila, že je tučná, ale nevynechala pri tom ani vulgarizmy: „Toľko sku*vených rokov ma nazývala tlstou. Takže vieš čo? Nas*r si, aj ty si tučná!“ Kelly, toto už ale so správaním dámy veľa spoločné nemá!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu