Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Hefnerova nevesta na úteku: Takto mala vyzerať pred oltárom!

Crystal Harris vo svadobných šatách Zobraziť galériu (7)
Crystal Harris vo svadobných šatách

LOS ANGELES – Bola by krásna ako obrázok! Hoci rozprávkový obrad sa nakoniec nekonal, Hughovi Hefnerovi (85) by jeho novomanželku rozhodne závidel celý svet. Stačí sa pozrieť na zábery z horúcich príprav. V týchto šatách sa Crystal Harris (25) mala vydávať!

Bol by to zaručene veľkolepý deň! Ak by si to Crystal nerozmyslela, pred pomysleným oltárom by vyzerala očarujúco. Svetlo sveta totiž uzrelo video zo skúšky jej svadobnej róby. Toto mala byť budúca pani Hefnerová!

Tesne obopnuté prsia, zvýraznený štíhly driek, našuchorená sukňa s vlečkou a závoj ako pre princeznú! Takto mala blonďavá playmate vyzerať v deň, keď sa otcovi časopisu Playboy chystala povedať svoje „áno“. V saténových šatách so zeleným odtieňom sa síce nenechali zahanbiť ani družičky, nevesta však na skúške jednoznačne hrala prvé husle. V poslednej chvíli však pompéznu slávnosť odvolala – nohy na plecia vzala doslova v hodine dvanástej!

Videozáznam televízneho kanála Lifetime, na ktorom sa Crystal predvádza vo svojich svadobných šatách, síce nie je dlhý, zahŕňa však aj pikantné vyjadrenie. Či bolo natočené až dodatočne, známe nie je. Podľa váhavých slov sa však dá usúdiť, že americká kráska so svadobnými plánmi veľmi stotožnená nebola: „Nikdy som si ako dieťa nepredstavovala, aká by moja svadba jedného dňa mala byť, ale viem, že by som sa nemala cítiť takto.“ Sľubovať vernosť o 60 rokov staršej polovičke jej zrejme príliš po chuti nebolo!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu