Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Ulízaná Hermiona v New Yorku: Najprv premiéra, potom striptíz!

Emma Watson alias Hermiona z Harryho Pottera. Zobraziť galériu (7)
Emma Watson alias Hermiona z Harryho Pottera.

NEW YORK – Slušné dievčatko vyrástlo! Hoci Emma Watson (21) na červenom koberci pôsobí ako distingvovaná mladá dáma, v súkromí sa dokáže poriadne odviazať. Inak tomu nebolo pri jej návšteve americkej metropoly – užila si pozornosť médií aj divokú párty v striptízovom klube!

Noc plná prekvapení! Aj tak by sa dal opísať pondelkový večer, ktorý britská herečka strávila za veľkou mlákou. Po minulotýždňovej svetovej premiére záverečnej časti ságy o Harrym Potterovi totiž so svojimi kolegami zamierila do New Yorku. Na tamojšom červenom koberci zažiarila ulízaným účesom, dramatickým líčením aj „dotrhanou“ róbou. Tým sa však všetko nekončilo, práve naopak!

Po skončení oficialít predstaviteľka Hermiony vyrazila za zábavou do miestneho nočného klubu, kde bolo poriadne horúco. Podľa očitého svedka herečka síce nevystrájala, erotiky však videla viac než dosť: „Naozaj si to všetko užívala. Bolo okolo nej zopár sporo odetých dievčat, ale Emma ani okom nemihla. V klube je zopár striptízových tyčí, no ona pri nich netancovala.“

Citujúc svedectvo spomínaného zdroja, denník The Sun dodal, že filmová hviezda to na parkete roztočila v kruhu priateľov. A ako  pravá diva žúrovala do neskorej noci: „Celý čas mala na tvári úsmev a odišla okolo druhej ráno.“ Zdá sa teda, že Hermiona presne vie, ako si vychutnať nočný život a neprestreliť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu