Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Hermiona vystrkuje rožky: Po ulici behala v podprsenke!

Emma Watson s úsmevom na tvári ukázala svoju spodnú bielizeň. Zobraziť galériu (20)
Emma Watson s úsmevom na tvári ukázala svoju spodnú bielizeň. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nie je to žiadna netýkavka! Hoci si fanúšikovia Emmu Watson (21) zamilovali najskôr ako roztomilé dievča a potom ako módnu ikonu, cudzia jej nie je ani hravá kombinácia. Svoju roztopašnú tvár nedávno predviedla v šteklivejšom štýle. Bez zábran na ulici pretŕčala spodnú bielizeň.

Opäť zmena! Aj keď sa Emma Watson ako tvár kozmetickej značky zviditeľnila s krátkym zostrihom a výraznými črtami tváre, pred časom sa vrátila k dlhým vlasom. Po rokoch tak znova pripomína Hermionu zo ságy o čarodejníkovi Harrym Potterovi, v úlohe ktorej si získala obrovskú popularitu. Nevinné dievčatko by ste však v nej už hľadali márne. Herečka medzičasom dospela, a preto si trúfa aj na odvážnejšie roly.

Džínsové šortky, biela podprsenka a rozopnutá kožená bunda – v takomto outfite sa Emma nedávno premávala v losangelských uliciach. Nešlo pritom o prechádzku v súkromí, ale o nakrúcanie snímky The Bling Ring. Práve kvôli postave Nicki si herečka nechala predĺžiť hrivu a zvyká si na provokatívnejší zovňajšok. S jej plochým bruškom a výstavnými nohami by to však nemal byť najmenší problém.

S úlohou rebelky Emme pribudlo tiež dočasné tetovanie v dolnej časti chrbta. O tom, ako sa jej pred kamerami darí, sa zmienila v sieti Twitter. „Nakrúcanie Bling Ring ide skvele. Ďakujem za všetky prajné odkazy,“ informovala v jednom zo svojich komentárov. Nechajme sa teda prekvapiť, či z jej výkonu budú rovnako nadšení aj filmoví kritici.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu