Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Syn Nicolasa Cagea: Tohto drsňáka manželka zmlátila do krvi!

Weston Cage Zobraziť galériu (3)
Weston Cage (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Majú taliansku domácnosť! Hoci si Weston Cage s Nikki Williams povedal svoje „áno“ len pred dvoma mesiacmi, za dverami ich bytu to už poriadne vrie. Búrlivého rockera jeho polovička totiž nijako nešetrí – hneď po odvykačke naňho zaútočila. A tiekla krv!

Domáce násilie, krik a asistencia polície! Takéto rušné ráno v uplynulých dňoch mali možnosť okúsiť susedia len 20-ročného hudobníka a potomka jedného z najznámejších hollywoodskych hercov. Krátko po tom, čo spolu so svojou zákonnou polovičkou opustil brány liečebne, sa totiž uňho doma strhla poriadna mela. Hlučná hádka, fyzické útoky a vyhrážanie sa nemohli skončiť inak ako predvedením na policajnú stanicu. Podarená manželská dvojica bola totiž obvinená z rovnakého trestného činu!

Podľa výpovede očitého svedka celý incident vyprovokovala práve Nikki, ktorá vo vnútri bytu Westona udierala, porezala ho na predlaktí rozbitou fľašou a nakoniec sa vyhrážala, že skočí z balkóna. Privolaná hladka sa však nazdávala, že násilnícke bolo aj správanie dlhovlasého mladíka – odvedení boli preto obaja aktéri potýčky. A aká bola Westonova prvá reakcia, keď so zakrvaveným tričkom a obviazaným predlaktím vyšiel z budovy polície? „Nesobášte sa!“ odkázal fanúšikom prostredníctvom reportéra portálu TMZ.

Toto však ani zďaleka nie je prvýkrát, čo mal syn Nicolasa Cagea opletačky s políciou. Len nedávno sa totiž na ulici dostal do fyzického kontaktu s asistentom svojho otca, pričom ako neskôr priznal, poriadne to prehnal s alkoholom: „Bol som asi 4 poháriky od toho, aby som sa upil na smrť. Moja krásna žena a skvelý otec by ma nenavštívili na psychiatrii, ale pri otvorenej truhle na pohrebe.“ Smutným však zostáva už len fakt, že za veľkou mlákou si Weston podľa zákona zatiaľ nesmie dať ani len obyčajné pivo...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu