Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z krásnej supermodelky strašidlo: Rozkysnutá a nenalíčená – preboha, to je rozdiel!

Linda Evangelista sa zo vždy upravenej supermodelky zmenila na opuchnutú a pribratú tuctovku bez mejkapu. Zobraziť galériu (11)
Linda Evangelista sa zo vždy upravenej supermodelky zmenila na opuchnutú a pribratú tuctovku bez mejkapu. (Zdroj: Diimex)

SYDNEY – Čo sa to s ňou stalo? Keď v 90. rokoch zaznelo meno Linda Evangelista (49), patrilo jednej z najkrajších tvárí vtedajšieho modelingu. Dnes má táto hviezda už len krôčik k prahu päťdesiatky, no zmenila sa na nepoznanie. Jej tvár je opuchnutá, akoby patrila úplne inej žene. Pozrite si drsnú realitu bez mejkapu.

Kilá navyše či čerstvá plastika? Zatiaľ čo väčšina ikonických supermodeliek, ako Claudia Schiffer či Cindy Crawford, zostáva verná prirodzenosti, Linda Evangelista očividne zvolila inú cestu. Krátko pred okrúhlymi 50. narodeninami sa zaoblila a zrejme podstúpila aj nejaké „vylepšenia“. Paparazzi u protinožcov jej nenalíčenú tvár totiž takmer nespoznali. Na balkóne akoby ani nepostávala celebrita svetového formátu.

Linda sa momentálne nachádza na austrálskej pôde, kde ako vzácny hosť nakrúca zábery pre tamojšiu šou Hľadá sa supermodelka. Z brandže má síce skúseností viac než dosť, ale jej vizáž už nie je taká oslnivá ako kedysi. Oči a líca má opuchnuté, ramená zhrubnuté a bez šikovných rúk vizážistov zanecháva dojem tuctovky.

Aj keď je niekdajšia manekýnka plastickej chirurgii naklonená, sama vraj zatiaľ žiadny zákrok nepodstúpila. „Nedávno bola v médiách moja fotka akurát po kozmetickom ošetrení tváre, na ktorej som nemala mejkap. Tvrdili, že som mala takú a onakú procedúru, ale bol to nezmysel,“ zastrájala sa v istom rozhovore. A ako to vidí do budúcna? „Pravdepodobne podstúpim plastiku – nie teraz, ale približujem sa k tomu. Ak to bude pre mňa dôležité, urobím to a oznámim, že som to spravila,“ prisľúbila Linda. Podľa viacerých názorov je však celkom možné, že niektoré z operácií si vychýrená kráska nechala radšej pre seba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu