Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Jennifer Lopez zradili šaty: Vybehol jej celý prsník!

Jennifer Lopez zradili šaty Zobraziť galériu (9)
Jennifer Lopez zradili šaty (Zdroj: isifa)

NEMECKO – Tak toto sa nestáva často! Zatiaľ čo menej známe hviezdičky ukazujú „omylom“ bradavky každú chvíľu, áčkové celebrity si na svoje vnady dávajú lepší pozor. Jennifer Lopez (41) to však tentokrát nevyšlo – z výstrihu jej vybehol takmer celý pravý prsník!

Chce predávať album svojimi prsiami?! Keď sa Jennifer vybrala do nemeckej šou v rámci podpory svojho albumu Love, zrejme čakala, že bude stredobodom pozornosti, ale z iných dôvodov. Milióny fanúšikov totiž potešila nečakaným prekvapením – ukázala im nielen bradavku, ale takmer celý prsník!

Dlhé voľné šaty, ktoré mala speváčka pri natáčaní relácie Wetten dass...? oblečené pritom na prvý pohľad pôsobili naozaj bezpečne. Určite zakrývali väčšie množstvo jej pokožky ako kostýmy, ktoré máva na sebe pri vystúpeniach – a predsa ju zradili!

Najskôr jej vietor zodvihol sukňu a zachraňovať jej česť musel moderátor Thomas Gottschalk. Tým sa však nebezpečenstvo ani zďaleka neskončilo. Keď sa Jennifer predklonila, ukázala zo svojich predností ešte oveľa viac. Trapasu sa pritom mohla vyhnúť, keby si pod svoj outfit aspoň obliekla podprsenku. Nestalo sa však a tak jej bradavku môže dnes obdivovať celý svet. Svoje faux pas si speváčka zrejme vôbec neuvedomila a ďalej uvoľnene pokračovala v konverzácii s moderátormi.

 

Čím zvádza Jennifer Lopez?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu