Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Odsúdená Lindsay Lohan si trest odsedí doma

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (9)
Lindsay Lohan (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Lindsay Lohan (24) zrejme nejaký čas nevytiahne päty zo svojho domu. Herečka vo štvrtok nastúpila na trest, ktorý jej uložil súd za krádež a porušenie podmienečného trestu, uviedla agentúra DPA v odvolaní na spoločenský server people.com.

Sudkyňa nariadila speváčke 120 dní domáceho väzenia, ktoré si Lohanová smie "odsedieť" doma vo Venice Beach v Kalifornii.

Herečka najprv vo štvrtok dopoludnia miestneho času navštívila väznicu v Lynwood blízko Los Angeles. Tam jej kvôli monitorovaniu na nohu namontovali elektronický náramok, potom bola prepustená. "Teraz sa smie zdržiavať len vo svojom dome," povedal policajný hovorca Steve Whitmore. V prípade dobrého správania by mohla vyjsť von už za pár týždňov, vyhlásil.

Lohanová začiatkom mája priznala, že v januári z klenotníctva v Los Angeles odcudzila náhrdelník. Krádežou porušila pravidlá podmienečného trestu, ktorý jej bol uložený už skôr za riadenie v opitosti v roku 2007. Navyše musí absolvovať nápravný kurz pre usvedčených zlodejov a odpracovať 480 hodín verejnoprospešných prác v núdzovej ubytovni pre ženy a v márnici.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu