Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Minogue zavarila tvorcom talentovej šou!

Dannii Minogue Zobraziť galériu (9)
Dannii Minogue

LONDÝN - Austrálska speváčka Dannii Minogue odchádza z poroty britskej talentovej šou The X Factor. Tridsaťdeväťročná Minogue odvolala svoje účinkovanie v programe iba niekoľko dní pred spustením jej novej série. Rozhodla sa tak pre jej záväzky ako porotkyne v šou Australia's Got Talent.

Po jej odchode sa vo Veľkej Británii zdvihla vlna špekulácií o tom, kto v spomínanej šou zasadne na porotcovské stoličky. Ďalší dvaja porotcovia - hudobný producent Simon Cowell a speváčka Cheryl Cole - totiž prijali ponuku, že sa ako porotcovia objavia v americkej verzii The X Factor.

Minogue účinkovala v šou od roku 2007 a k víťazstvu doviedla dvoch súťažiacich Matta Cardlea a Leona Jacksona. Svoje rozhodnutie odísť potvrdila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Som sklamaná, že tento rok nemôžem byť súčasťou (šou) The X Factor," uviedla speváčka. "Šou, ako aj úžasný tím, ktorý na nej tak neskutočne tvrdo pracuje, mi budú chýbať," pokračovala.

"Počas rokovaní týkajúcich sa môjho návratu (do The X Factor) sa nanešťastie ukázalo, že tento rok sa dátumy konkurzov do The X Factor v Spojenom kráľovstve v júni a júli kryjú s naživo vysielanými (šou v rámci) Australia's Got Talent. Preto sa nemôžem vrátiť," dodala.

Podľa špekulácií médií sa do poroty vráti hudobný manažér Louis Walsh, ktorého by mohol doplniť niekto z hviezd ako Lily Allen, Gary Barlow, Melanie B, Ozzy Osbourne či Tulisa Contostavlos z hip-hopového tria N-Dubz. Informáciu zverejnila webová stránka bbc.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu