Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Telo rovnaké, tvár celkom iná: Takto krásnu 20-ku zmenila plastika!

Bristol Palin Zobraziť galériu (2)
Bristol Palin

NEW YORK – Čo sa jej to stalo s tvárou? Presne to sa tento týždeň pýtali hostia istej párty pri pohľade na mladú Američanku Bristol Palin (20). Tá síce za oceánom ešte ani neprekročila prah dospelosti, no už podstúpila hollywoodsku premenu. A má celkom iné črty!

Bacuľaté líčka sú minulosťou! Hoci dcéra bývalej aljašskej guvernérky, Sarah Palin, v poslednom období nijako výrazne neschudla, počas utorkového galavečera ju smotánka takmer nepoznala. Jej obličaj totiž nadobudol celkom nové kontúry – pretiahnutý tvar a výraznejšie lícne kosti!

Špekulácie o tom, že si ľahla pod skalpel plastického chirurga, Bristol odštartovala na benefičnom večierku 10. výročia nadácie Candies Foundation. Ako jej hlavná zástupkyňa totiž aj napriek rodičovským povinnostiam nesmela chýbať. Posolstvo ochrany pred otehotnením v tínedžerskom veku prišla odovzdať v štýlových šatách na jedno rameno. A zdá sa, že 260 tisíc dolárov, ktoré za takúto „prácu“ doteraz zinkasovala, už stihla aj investovať. Kúpila si novú vizáž!

Čo všetko sa za jej premenou skrýva, síce tmavovláska neprezradila, na otázky okolo svojho materstva však odpovedala bez problémov. Keďže sama otehotnela už ako 18-ročná, bola nútená dospieť veľmi rýchlo a bez ružových vyhliadok: „Viete, ešte stále nemám vysokoškolské vzdelanie, nemám stabilnú prácu. Je to ťažké pre všetky dospievajúce mamy, bez ohľadu na to, aké majú zázemie.“ Podľa všetkého sa však Bristol na svoj život až tak sťažovať nemôže. Veď iné hollywoodske krásky čakajú s plastikou aj do 40-ky!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu