Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pop diva zamlada: Toto blond neviniatko poznáte aj vy!

Stacy Ann Ferguson Zobraziť galériu (11)
Stacy Ann Ferguson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Nevinné modré oči a bucľaté líčka! Dnes je táto mladá dáma jednou z najznámejších speváčok sveta, v tínedžerských rokoch ju zaujímalo nielen spievanie, ale aj povzbudzovanie školského športového tímu a hláskovanie anglických slovíčok. Uhádnete, kto to je?!

Z blondínky brunetka! Hoci väčšina celebrít má v porovnaní so svojimi mladšími rokmi skôr svetlejšie vlasy, tento prípad je výnimka potvrdzujúca pravidlo. Toto svetlovlasé americké zlatíčko totiž nie je nik iný ako speváčka Fergie (36)!

Miláčik školy! Mladá Stacy Ann Ferguson počas štúdia na strednej rozhodne nepatrila k dievčatám, ktoré by sa mohli sťažovať na šikanovanie. Naopak, jej dlhé blond vlasy, chutná tvár, ale aj skvelé známky z nej robili priam ideálnu študentku. A samé jednotky na jej vysvedčeniach ešte nie sú všetko – Stacy totiž excelovala aj v hláskovaní amerických slovíčok a účinkovala v programe Kids Incorporated!

Fergie síce zostarla, jej tvár sa však výrazne nezmenila. A hoci médiami prednedávnom preletela správa o tom, že si speváčka dala urobiť plastiku, jej manžel Josh Duhamel to rázne popiera. „Je to úžasné. Dáte si na pery inú farbu rúžu a klebety sú na svete,“ povedal. „Ale je to stále rovnaká Fergie... Spím vedľa nej každú noc.“ Nuž, podľa jej fotografie z mladosti mu asi môžeme veriť, Stacy sa totiž na seba, na rozdiel od niektorých ostatných hviezd, celkom podobá!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu