Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bojí sa starnutia, rekordérka má 52 plastík!

Cindy nechce zostarnúť
Cindy nechce zostarnúť

LONDÝN/BRATISLAVA - Cindy Jacksonová (55) je krásna, ale podľa nej sa taká nenarodila. Svoj pekný vzhľad si preto musela kúpiť. Londýnčanka, ktorá pochádza z amerického Stredozápadu, utratila 100-tisíc dolárov (cca 69-tisíc eur) za rekordných 52 kozmetických operácií vrátane botoxu, faceliftitngu, liposukcie či plastiky očných viečok.

Ženinou ambíciou nebolo vytvoriť svetový rekord, jednoducho iba chcela vyzerať čo najlepšie. "Pre mňa je najlepší ten výsledok, ktorý vyzerá prirodzene. Nikdy by som nechcela, aby sa ľudia pri mne zastavovali a zízali na mňa, hovoriac: "Tá žena má toľko operácií!"," uviedla Cindy.

Žena vyrastala v malom mestečku Ohio s popudlivým otcom a nízkou sebadôverou. Keď mala 14 rokov, jeden chlapec jej povedal, že keď sa smeje, jej nos a brada sa takmer dotýkajú. To Cindy naštartovalo. Cítila sa akoby bola v zlom tele so zlou tvárou a chcela to zmeniť. Po smrti otca, ktorý jej zanechal nejaké peniaze, začala s premenou.

Dáva si pozor a operácie podstupuje pomaly, ale zároveň chce vyzerať mladistvo a krásne. "Cítim sa mladá, nechcem sa pozrieť do zrkadla a vidieť starú tvár. Mám dojem, že toto som ja. Toto je cesta, ako by som mala vyzerať," dodáva.



Plastiková kráľovná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu